sursa foto:  g4media.ro

USR-PLUS copiază PSD-ul! Primarul de la Sectorul 2, Radu Mihaiu, a dat ‘copy-paste’ la serviciul implementat de Daniel Florea, fost edil PSD

Radu Mihaiu, primarul USR-PLUS al Sectorului 2, se laudă cu un serviciu implementat, în premieră, de Daniel Florea (PSD), la Sectorul 5, fost primar.

Mihaiu le-a transmis, marți, cetățenilor din Sectorul 2 că, din 15 decembrie, taxa pentru buletin se poate achita și prin SMS.

Știți taxa aia minoră pentru care trebuia să faceți un drum la poștă când aveați nevoie să vă schimbați buletinul sau altă operațiune la Evidența Populației? De azi se poate achita și prin SMS, ca să nu mai pierdeți timpul inutil și enervant.
Pentru cartea de identitate se trimite sms la nr. 7530 cu textul S2CI7 urmat de CNP, taxa 7 lei (1,5 €+tva). S2CI1 pentru carte provizorie, taxa 1 leu (0,20€+tva). S2CD1 pentru furnizări date, taxa 1 leu(0,20€+tva).”, a transmis, pe o rețea de socializare, Radu Mihaiu.

Din ianuarie 2019, în Sectorul 5 se poate plăti taxa pentru buletin și prin SMS

Ne dorim să oferim cetățenilor un mod facil în care să interacționeze cu instituția noastră, prin măsuri adaptate standardelor europene în vigoare. Este una dintre obligațiile pe care le avem ca autoritate publică de interes local și de care ne străduim să ne achităm în mod onorabil, cu respect față de locuitorii Sectorului 5 și față de nevoile administrative ale acestora” declara în 2017 Daniel FLOREA, Primarul Sectorului 5. Ca urmare a acestui angajament, în premieră la nivel național, la nivelul Sectorului 5 a devenit funcțională opțiunea plății prin SMS a taxelor aferente eliberării cărților de identitate iar din 2018 contribuabilii pot plăti cu orice card bancar impozitele și taxele locale prin intermediul Ghiseul.ro, scria, la acea vreme, Agerpres.

Serviciul implementat de Florea, fost primar PSD

Unde se plătește taxa de buletin

Vezi și

EXCLUSIV Un greu al Sistemului revine la butoane? Fostul șef ‘Doi și-un sfert’ ar putea ajunge la IGPR!

Anul 2021 vine cu vești proaste! Mii de români vor scoate mai mulți bani din buzunar

Document. Mutări la vârful Ministerului de Interne, în ianuarie 2021! Vor fi puși șefi plini la ‘Doi și-un sfert’ și DGA

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare