sursa foto:  psnews.ro

EXCLUSIV Un greu al Sistemului revine la butoane? Fostul șef ‘Doi și-un sfert’ ar putea ajunge la IGPR!

Dezvăluire Bugetul.ro. Unul dintre profesioniștii Sistemului ar putea ajunge din nou la butoane, după ce a fost înlocuit din funcția de șef al Direcției Generale de Protecție Internă (DGPI), urmașa fostului serviciu secret al Ministerului de Interne, „Doi și-un sfert”.

În ianuarie 2020, colonelul Petru Răzvan Măgura a fost înlocuit de ministrul Marcel Vela de la șefia fostului „Doi și-un sfert”, în locul său fiind numit Tiberiu Silviu Dumtrache, după cum am scris AICI.

Potrivit surselor Bugetul.ro, zilele acestea, colonelului Răzvan Măgura i s-a oferit o funcție grea în cadrul Inspectorului General al Poliției Române, ceea ce îl va aduce practic din nou la butoane.

Rămâne, însă, de văzut dacă Măgura va accepta postul oferit.

Pe de altă parte, în ianuarie 2021 se dă concurs pentru postul de director al Direcției Generale de Protecție Internă, așa cum Bugetul.ro v-a dezvăluit ieri.

Colonelul Răzvan Măgura, pus șef la DGPI în vara lui 2019

În august 2019, colonelul Petru Răzvan Măgura a fost instalat în fruntea fostului „Doi și-un sfert”, la ordinul ministrului Mihai Fifor.

La acea vreme, Măgura l-a înlocuit pe Mihai Cristian Mărculescu, pus la șefia DGPI de Mihai Tudose. Mărculesese mai fusese șef „Doi și-un sfert” și sub Guvernul Cioloș.

În aceea ce-l privește pe Răzvan Măgura, el a fost schimbat de ministrul Marcel Vela, la 20 ianuarie 2019, cu Tiberiu Silviu Dumtrache, ginerele lui Liviu Luca, fostul sindicalist condamnat la 10 ani de închisoare, într-un dosar în care a fost condamnat și Sorin Ovidiu Vântu.

Vezi și

Anul 2021 vine cu vești proaste! Mii de români vor scoate mai mulți bani din buzunar

Document. Mutări la vârful Ministerului de Interne, în ianuarie 2021! Vor fi puși șefi plini la ‘Doi și-un sfert’ și DGA

Super veste pentru toți angajații acestei companii! Vor avea parte de o primă de Crăciun de 500 de euro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare