sursa foto:   INQUAM Photos/Geroge Călin

Se confirmă prăbușirea în sondaje a USR! Liderii au început să-și dea like-uri singuri de pe mai multe conturi

Un sondaj CURS din luna octombrie arăta că Uniunea Salvați România ocupa poziția a patra, sub Partidul Social Democrat, Partidul Național Liberal și Alianța pentru Unirea Românilor, în preferințele alegătorilor.

Prăbușirea în sondaje a USR pare să fie confirmată și de ceea ce se întâmplă pe rețelele de socializare. Liderii USR au început să-și dea like-uri de pe mai multe conturi.

Președintele filialei județene a USR Brașov, senatorul Irineu Darău, a apreciat postarea făcută de USR Brașov de pe trei conturi de Facebook care îi aparțin.

Conferința de presă de vineri a USR Brașov a fost transmisă pe Facebook, iar, după o oră și jumătate de la startul acesteia, postarea avea doar 12 like-uri.

Din cele 12 like-uri, 3 (un sfert, 25%) îi aparțin președintelui filialei, Irineu Darău, senator de Brașov, scrie Newsbv.ro.

Sursa citată a făcut ulterior și cu un update: „Am primit explicații asupra celor de likuri: 1 like a dat președintele, 1 like senatorul și 1 pe persoană fizică. Ce e atât de greu de înțeles?!

Trebuie precizat că Brașovul are primar USR, pe Allen Coliban.

În octombrie, conform CURS, doar 11% dintre români ar fi votat USR

Potrivit sondajului CURS, 31% dintre români ar vota cu Partidul Social Democrat la viitoarele alegeri locale, în vreme ce 22% dintre respondenți ar pune ștampila pe PNL.

AUR completează podiumul, cu 14%, iar USR se clasează doar pe locul 4, cu 11%.

sondaj curs

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare