sursa foto:  mediafax.ro

Vacanță de LUX pentru Klaus Iohannis! REACȚIA Administrației Prezidențiale

După ce săptămâna trecută a fost surprins în Germania, împreună cu soția sa, președintele României Klaus Iohannis a fost văzut zilele acestea într-o vacanța exotică.

O româncă stabilită în Spania l-a zărit pe șeful statului în Tenerife și a făcut publică informația, care, apoi, a fost confirmată de către Administrația Prezidențială.

Într-un comunicat oficial de la Cotroceni, se arată că preşedintele se află într-o vizită privată în Germania şi Spania, între 3-10 februarie.

Soții Iohannis nu au trecut neobservaţi în Spania. O româncă stabilită în Tenerife de mai mulţi ani a scris pe grupul de Facebook „Români în Tenerife” că preşedintele poate fi văzut, alături de soţia sa, în celebra destinaţie de vacanţă.

„Dragi prieteni, dacă vreţi să îl vedeţi pe domnul preşedinte al României este în vacanţă în Tenerife cu scumpa lui soţie. Este cazat la hotel Abama, după cum ştiţi un hotel de 5 stele”, a scris Adina Mihaela Chiru, uşor iritată de alegerea scumpă făcute de şeful statului. Românca a făcut referire la situaţia economică a ţării noastre, potrivit Click!.

hotel tenerife iohannis vacanta

Sursa foto: booking.com

Replica Administraţiei Prezidenţială nu a întârziat să apară. Aceasta a subliniat că şeful statului se află pe cont propriu în vacanţă, escapadă pentru care plăteşte din propriul buzunar.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, se află în perioada 3-10 februarie a.c. într-o vizită privată în Republica Federală Germania şi Regatul Spaniei”, se arată în răspunsul Administraţiei Prezidenţiale.

Şeful statului a fost surprins şi la Munchen, împreună cu soţia sa, Carmen Iohannis, zilele trecute, aceştia având mai multe sacoşe de cumpărături.

Vezi și SURPRIZĂ! Ce pensie GRASĂ are Gabriel Oprea – I-a crescut de ZECE ORI într-un an

Mare ATENȚIE! Ce vor fi OBLIGAȚI să DISTRUGĂ toți proprietarii de terenuri din România

Mutarea prin care va câștiga teren în fața gigantului Orange: Ce achiziție va face Vodafone

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare