sursa foto:  Facebook

Val de acuzații grave la adresa jurnalistului preferat al lui Kovesi, coleg cu Sebastian Ghiță

Laura Codruța Kovesi a fost foarte scumpă la vedere în ultima perioadă, în contextul în care mai multe acuzații grave au planat asupra sa. A fost mai întâi scandalul plagiatului tezei sale de doctorat pentru ca apoi să urmeze dezvăluirile uimitoare ale lui Sebastian Ghiță care susține că a a ajutat la fabricarea unor dosare penale instrumentat de Kovesi.

Luni, șefa DNA a fost nevoită să iasă public și a dat declarații după finalizarea unei întrevederi importante cu Procurorul General și noul ministru al Justiției, Florin Iordache.

Jurnaliștii Antena 3 au acuzat-o că aceasta ar fi răspuns doar la întrebările deja servite de reporterul TVR, Alex Costache. „Dacă s-ar tăia jumătate din bugetul SRI, 80% din jurnaliști ar dispărea„, a spus Mircea Badea lăsând să se înțeleagă că Alex Costache este „omul sistemului”. El a devenit cunoscut în lumea mass media după ce a primit și difuzat un filmuleț cu Decebal Traian Remeș care primea drept mită caltaboș.

Interesant este că Alex Costache este din Ploiești și a fost coleg de liceu cu nimeni altul decât cu celebrul Sebastian Ghiță, cel care spune că a petrecut mai mult timp în vie cu Kovesi.

Vezi și Un cunoscut consultant politic șochează: „Amnistia și grațierea sunt necesare pentru restartarea țării!”

Pe pagina de facebook a jurnalistului au curs mai multe acuzații, alături de o poză în care susținea promovarea Cristinei Guseth în funcția de ministru al Justiției. Ulterior aceasta s-a făcut de râs și a fost înlocuită de Raluca Prună.

Andra Constantinescu Ce faci bai, „caltabos”? Lingi condurii „securitatii”/ Tocmai ne-ai confirmat cu articolul precendent ( gand la gand, cu „prajina”, nu e asa? Nerusinatule!

andra-c

Emilia Stoian „JURNALIST”? DOAMNE ferește … bine ca nu mai plătesc pentru voi înafară de ROMÂNI, vacile și oile. Pe banii românilor tu o „ardeai ” cu altă „jurnalistă ” (culcer cu c mic) și pe deasupra îi aduceai osanale lui Guseth.

postare2

poza

TAGS

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.