Veste-bombă pe anul 2020! Aceste venituri nu se vor impozita

Anul 2020 aduce vești bune pentru cei cărora veniturile nu le vor fi impozitate. Orice companie ar trebui să cunoască acest lucru. 

 

Deși pentru majoritatea veniturilor obținute se datorează impozit pe venit, există o serie de venituri exceptate de la acest impozit. Mai precis, e vorba de acelea care, din motive sociale sau pentru stimularea anumitor activități, de exemplu, nu implică și o obligație de plată a impozitului, în ceea ce le privește, notează avocatnet.

La început de an, orice companie ar trebui să cunoască și să verifice anumite aspecte ce țin de afacerile lor pentru a identifica regimul de impozitare și plafoanele fiscale majore care i se pot aplica, în conformitate cu legislația fiscală în vigoare. Totodată, dincolo de principalele obligații de plată pe care le au afacerile (precum impozitul pe venit, pe profit, TVA, contribuțiile sociale etc.), mai trebuie avute în vedere și altele mai puțin cunoscute.

 

Vezi și:

EXCLUSIV Probele care au ajuns pe masa DGA! Informații despre greul cercetat la ordinul lui Marcel Vela, după plângerea lu Dumitru Coarnă

Alertă pentru șoferi! Se dau amenzi de mii de lei pentru această faptă

Marcel Vela, somat de urgență: Cu ei să înceapă reorganizarea! Să le desființeze!

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare