sursa foto:  facebook

Vești bune pentru susținătorii Simonei Halep: Tenismena ar putea reveni pe teren în cel mai scurt timp

Răsturnare de situație în cazul de dopaj al Simonei Halep! Românca ar putea reveni pe terenul de tenis în scurt timp, chiar dacă va primi o suspendare drastică după ce a fost depistată pozitiv la Roxadustat.

 

 

 

Antrenorul campioanei, Patrick Mouratoglou, a înființat un mini-circuit de turnee „amicale”, denumit „Ultimate Tennis Showdown” (UTS), informează playsport.

Potrivit sursei citate, competiția respectivă cu caracter amical va debuta în 2023 și va fi compusă din patru evenimente. Competițiile ar urma să se desfășoare în lunile iulie, septembrie, noiembrie și decembrie ale anului viitor.

Astfel, întrucât meciurile de la aceste turnee nu sunt organizate de ITF sau WTA, Simona Halep va putea participa, chiar și dacă va primi o suspendare de minim un an în scandalul de dopaj în care este implicată.

Campioana a plecat în Grecia

Așadar, fostul lider WTA ar putea reveni pe teren, cel mai devreme, în luna iulie a anului viitor.

Simona Halep și-a luat un răgaz și a plecat într-o vacanță. Campioana a decis să se refugieze la Atena, alături de fratele ei, Nicolae, cumnata Luminița și Georgiana Herda, cea mai bună prietenă. Se pare că ultimul scandal legat de dopaj a lăsat-o fără puteri și energie.

Halep se recuperează în Republica Elenă și publică mai multe mesaje motivaționale.

“Viața este scurtă, arta este de lungă durată…”, a scris Simona Halep pe Instagram.

Simona Halep a primit o suspendare provizorie în urma testării pozitive cu roxadustat în urma meciului din primul tur de la US Open 2022, iar acum aşteaptă verdictul Agenţiei Internaţionale pentru Integritatea Tenisului (ITIA) care o să decidă implicarea Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne (TAS), scrie b1tv.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare