sursa foto:  atos romania

Vești importante! O multinațională vrea să angajeze 1.000 de IT-iști în 2022

O multinațională vrea să angajeze 1.000 de IT-işti în anul 2022. Este vorba despre Atos România, subsidiara locală a companiei franceze Atos. Procesul de recrutare, cât şi activitatea angajaţilor Atos România se va desfăşura cu precădere în sistem remote, scrie news.ro

„Atos România, subsidiara locală a companiei franceze Atos, cu peste 3.000 de angajaţi pe piaţa locală în prezent, anunţă planurile pentru recrutarea a peste 1000 de specialişti IT până la finalul anului 2022, dintre care 400 de juniori. Compania caută absolvenţi, dar şi oameni cu experienţă din toate oraşele, angajaţii urmând să lucreze în sistem majoritar remote. Anunţul a fost făcut în prezenţa Excelenţei Sale doamna Laurence Auer, Amabasadoarea Franţei în România”, anunţă compania.

Atos România a încheiat anul 2021 cu peste 3.000 de angajaţi în sediile din Bucureşti, Braşov, Iaşi şi Timişoara, specialiştii săi deservind mai mult de 300 de clienţi în 15 ţări. Compania are parteneriate cu instituţiii puternice de apărare, securitate cibernetică, ştiinţă şi sănătate, fiind una din cele mai importante organizaţii franceze de pe piaţa din România.

Pentru anul în curs, Atos îşi propune să atragă peste 1.000 de specialişti IT pe plan local, atât tineri la început de carieră tech, cât şi seniori şi profesionişti cu experienţă în domeniile R&D, Cybersecurity, Application Development, Big Data and Security, High performance computers, Data Center and Hosting, Systems Applications and Products, Cloud Enterprise Solutions, Digital Workplace, anunță news.ro

Atos este lider global în transformare digitală, având peste 107.000 de angajaţi şi venituri anuale de peste 11 miliarde euro.

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare