sursa foto:  Nationalisti.ro

Vești uriașe pentru români! Un gigant retailer crează noi locuri de muncă

Lidl continuă investiţiile în România prin inaugurarea a două unităţi şi angajarea urgentă de personal, inaugurările fiind marcate şi de promoţii substanţiale pentru anumite produse. Unul dintre sedii va fi dotat şi cu o staţie de încărcare a maşinilor electrice.

Primul magazin este situat în oraşul Reşiţa, iar celălalt, în Galaţi, pe data de 3 octombrie. Noul magazin din Reşiţa este situat pe Bulevardul Republicii, Nr. 100 şi dispune de staţie de încărcare pentru maşini electrice. Magazinul din oraşul Galaţi este situat pe Bulevardul Henri Coandă, Nr. 2.

Fiecare magazin are o suprafaţă de vânzare de aproximativ 1.300 m². Noua unitate din Reşita dispune de peste 90 de locuri de parcare, iar magazinul din Galaţi, de peste 130. Odată cu deschiderea acestor magazine, se vor crea aproximativ 20 noi locuri de muncă în fiecare dintre cele două oraşe. Orarul de funcţionare a ambelor magazine va fi de luni până sâmbătă, între 7:30 şi 22:00, iar duminica între 8:00 şi 20:00.

În linie cu strategia sa de sustenabilitate, Lidl îşi dezvoltă reţeaua de magazine adoptând soluţii pentru reducerea impactului asupra mediului înconjurător. Astfel, prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul construcţiilor şi în conformitate cu normele de protecţie a mediului, ambele magazine noi dispun de soluţii şi tehnologii moderne, care asigură standarde înalte de eficienţă energetică.

Deschiderea noilor magazine îi aşteaptă pe clienţi cu promoţii şi acţiuni speciale. În ziua inaugurării vor fi reduceri de peste 20% la articole nealimentare, dar şi la cele alimentare, precum mezeluri, lactate, dulciuri şi altele, notează adevărul.ro

EXCLUSIV Mesajul dat de pedofilul ucigaș când a pășit prima oară în România! Reacția companiei care l-a adus în țara noastră

EXCLUSIV Unde lucrează soția șefului de Poliție care ar fi amenințat-o pe mama Luizei – E procuror

EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare