EXCLUSIV Mesajul dat de pedofilul ucigaș când a pășit prima oară în România! Reacția companiei care l-a adus în țara noastră

Johannes Visscher, zis „Joop”, olandezul acuzat că a abuzat-o și ucis-o pe Adriana Mihaela Fieraru, fetița de 11 ani, din Gura Șuții, a fost adus pentru prima dată în România de compania de IT pentru care lucra.

Bugetul.ro a descoperit că, în perioada august 2013 – iunie 2014, Visscher a lucrat pentru multinaționala Centric, ca SharePoint Specialist.

În februarie 2014, „Joop” a câștigat un concurs în cadrul companiei și astfel a „aterizat” la subsidiara din România, aflată în Iași.

„Mai precis, compania a dorit să-şi schimbe logo-ul, aşa că a organizat un concurs. Cine strângea mai multe like-uri pe Facebook pentru sigla creată câștiga o excursie într-un oraș dintr-o ţară europeană, unde firma respectivă avea filială. S-a întâmplat ca Visscher, împreună cu un alt bărbat, să câştige acel concurs, motiv pentru care, în 2014, cei doi au ajuns la Iaşi, acolo unde îşi are sediul firma olandeză”, a dezvăluit observator.tv.

Vezi și EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Bugetul.ro a aflat că, la 27 februarie 2014, „Joop” Visscher îi dădea mesaj unei colege din Olanda și îi transmitea că a ajuns cu bine în România.

Am aterizat în siguranță în București și acum în drum spre Iași”, a fost mesajul pe care Visscher i l-a transmis colegei din Olanda.

Bugetul.ro a contactat telefonic Centric Iași, însă persoana de la celălalt capăt al firului ne-a spus că nu știe de vreo legătură între companie și cazul „Visscher”.

Mai mult, ea ne-a sugerat să trimitem un e-mail către Centric, pentru a primi un răspuns, precizându-ne că nu știe în cât timp îl vom primi.

Doi ani mai târziu, Visscher ar fi agresat o fetiţă la Iaşi

Atunci a fost prima dată când olandezul a pus piciorul în Iaşi. Doi ani mai târziu, în iunie 2016, bărbatul de 47 de ani s-a reîntors în judeţ. Potrivit jurnaliştilor de la BZI, el a fost surprins de camerele de supraveghere după ce ar fi agresat o fetiţă de 8 ani, în Horleşti.

Din fericire, micuţa a scăpat teafără din mâinile lui Johannes Vissche.

Copila a început să ţipe, olandezul s-ar fi speriat şi ar fi dat-o jos din maşină pe fetiţă.

În urma dezvăluirilor făcute de BZI, dosarul agresunii fetiţei din Horleşti a fost conexat la cel al crimei din Gura Şuţii, aflat în instrumentare la Parchetul General.

O rețea la mjloc?

Un prieten de-al lui Visscher, care a dorit să rămână sub protecția anonimatului, a afirmat, pentru Capital, că „este o rețea în această ecuație”.

„Centric. El lucra pentru ei. Este ceva ciudat cu această firmă, cu unii oameni de acolo. Ei au multe joburi pentru România. Eu nu cred că Joop a fost singur în asta și cred că ar trebui început cercetările cu Centric. Cred că este o rețea în această ecuație”, a declarat un prieten de-al lui Visscher, conform sursei citate.

Vezi și Mega-tun dat de frații Dedeman! Au bătut palma

Vești importante pentru pensionari- Ministrul Muncii a făcut anunțul

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare