sursa foto:  graiulsalajului.ro

EXCLUSIV Unde lucrează soția șefului de Poliție care ar fi amenințat-o pe mama Luizei: E procuror

Luni, după ce a ieșit de la Institutul Național de Criminalistică, aflat în incinta sediului IGPR, mama Luizei Melencu, Monica, a declarat că a fost amenințată de un comisar. Mai mult, ea a susținut că a fost obligată în momentul prelevării de probe biologice în vederea unei noi expertize ADN.

„Am fost umiliţi, am fost forţată pur şi simplu. M-am răzgândit, nu am vrut să dau acest test. Nu îmi plac regulile care s-au pus aici. Nu s-a lăsat să ne explice despre ce este vorba. Comisarul a luat foc şi, pur şi simplu, m-a ameninţat”, a declarat Monica Melencu, la ieşirea din sediul IGPR.

Avocatul Tonel Pop a precizat că este vorba despre comisarul Ciobanu, șeful Secției de Poliție 4.

Bugetul.ro a aflat unde lucrează soția comisarului Adrian Ciobanu, șefului Secției 4 Poliție. Ramona Ciobanu este procuror la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București.

Vezi și  EXCLUSIV Soția lui Florian Coldea, colegă cu asociatul de huzur al lui Dan Barna

Mega-tun dat de frații Dedeman! Au bătut palma

Vești importante pentru pensionari- Ministrul Muncii a făcut anunțul

Verificări interne la IGPR

După acuzele făcute de Monica Melencu la adresa comisarului Adrian Ciobanu, purtătorul de cuvânt al IGPR, Bogdan Ghebaur a anunțat că șeful Poliției Române a dispus verificări interne.

„Cu privire la afirmaţiile apărute în spaţiul public, facem precizarea că şeful Poliţiei Române a dispus verificări interne cu privire la modul în care poliţistul şi-a îndeplinit atribuţiile de serviciu. Verificările urmează să stabilească dacă într-adevăr aşa s-a întâmplat”, a declarat Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt al Inspectoratului General al Poliţiei Române.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare