sursa foto:  business-review.eu

Victor Ponta a atacat dur Guvernul: Acceptăm să fim mințiți și propagam minciuni

Președintele PRO România, Victor Ponta, acuză Guvernul că îi păcălește pe români, ca-n vremea comunismului, atunci când susține că situația din România e sub control în fața pandemiei de coronavirus. 

„Ne furam singuri caciula / acceptam sa fim mintiti si propagam minciuni ! Si ne chinuim mai mult degeaba !

Romania a efectuat cu totul, in peste o luna , doar 40.000 de teste ( unele persoane au fost testate de mai multe ori conform procedurii) / 40.000 de teste la o populatie de 20 de milioane si la peste 500.000 de romani veniti din Europa – inseamna 0.2 % !!!

De la inceputul Pandemiei Guvernul Romaniei a pornit Strategia de minimalizare a efectelor Coronavirus/ ca sa pacalim lumea ca la noi e totul bine fata de altii – nu facem testari – nu raportam decesele corect – nu recunoastem focarele ( Suceava, Arad samd) decat atunci cand nu mai pot fi ascunse ! Minciuna ca politica de stat – ca in vremea comunistilor!

SUA efectueaza 100.000 de testari pe zi / Germania 80.000 zilnic / Italia 40.000 si Spania 30.000 pe zi / si acum incep sa se simta rezultatele !

Noi stam blocati in case – pentru ca nu suntem testati – si pentru ca nu suntem in stare sa protejam personalul medical si spitalele! De asta stam in case!”, se arată pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta.

Vezi și: Vești pentru pensionari în plină criză de coronavirus! Pensiile, în pericol?

EXCLUSIV E loc de combinații! Poliția de Frontieră cumpără măști de protecție cu negociere ‘la secret’

Aplauze pentru Marcel Vela! Șeful MAI a rezolvat problema în timp-record

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare