sursa foto:  gandul.info

Victor Ponta a făcut anunțul! Ce se va întâmpla pe 3 ianuarie

Victor Ponta are planuri mari cu noul său partid,Pro România, mai ales că sondajele prezentate în ultimele luni dau Pro România peste pragul electoral de 5%.

Fostul premier a declarat că partidul său îşi va prezenta planurile pentru 2018 într-o conferinţă de presă pe 3 ianuarie.

„PRO Romania a pornit ca un proiect “nebunesc” al catorva oameni care au refuzat sa se lase cumparati, speriati sau descurajati; – azi, in mai putin de un an de la infiintare, este deja o realitate in politica Romaniei, o alternativa pentru toti cei care sunt dezamagiti de modul in care PSD – ALDE dar si PNL fac politica si se gandesc la viitor ! PRO Romania exista pentru ca este nevoie de o noua constructie formata din oameni inca tineri dar cu experienta de guvernare!

Nu stiu daca PRO Romania are in sondaje 9 % cum spun cei de la CURS, 6% cum spun cei de la IMAS , 8% ca la IRES sau 7% cum spune Marius Pieleanu / oricum primul test serios pentru PRO Romania va fi la Alegerile Europarlamentare din 26 Mai – dupa care vor urma alte si alte momente in care sa aratam seriozitate, candidati buni si proiecte serioase !

Stiu insa ca PRO Romania incepe sa prinda contur in directia buna : o echipa de oameni profesionisti care se mareste in fiecare zi, structuri in teritoriu, 15 deputati activi , critica argumentata si proiecte concrete – faptul ca oamenii ne vad ca principala voce a Opozitiei la adresa lui Dragnea si a Guvernului Dancila este un semn important!

PRO Romania a fost singurul partid care pe 27 Decembrie a prezentat in conferinta de presa oamenilor consecintele economice si sociale ale taxelor suplimentare introduse prin ultima Ordonanta adoptata de Guvern / pe 3 Ianuarie PRO Romania va fi primul partid care isi va prezenta in fata presei obiectivele si prioritatile politice pentru 2019!

Cu multa munca, cu hotarare si modestie – in 2019 vom merge mai departe pe drumul inceput! Sunt convins ca din ce in ce mai multi oameni o sa ne cunoasca, o sa ne asculte si, in final, o sa ne sprijine!

Sa avem un an 2019 mult mai bun decat cel care se incheie! Putem fi toti PRO Romania!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

 

 

Vezi și:

Atenție, șoferi! S-a aflat cum puteți rămâne fără permis de la 1 ianuarie 2019

Se aplică de la 1 ianuarie 2019! Ce decizie a luat Guvernul

Salarii mai mari pentru acești politicieni! Ce indemnizații vor primi din 2019

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare