sursa foto:  jurnalspiritual.eu

Victor Ponta și Pro România au intrat în Republica lui Iohannis. Jocurile care fac din PSD singurul opozant al Regimului (surse)

Sunt oare toate jocurile aranjate pentru alegerile din 6 decembrie? Așa vrea să ne comunice propaganda.

Că e bine să nu ne mai obosim să mergem la vot, că dacă totuși facem asta atunci să votăm cum trebuie pentru că oricum nu se schimbă nimic dacă ieșim din rând. Că PSD e răul cel mare și dacă votăm orice altceva nimerim în raiul de 4 ani promis de la Cotroceni.

Care să fie calculele. PNL e PNL și e partidul președintelui. USR/Plus e partidul Sistemului și acum sistemul e încă supur sultanului de la Cotroceni. PMP este mic, este ascultator și este la guvernare. UDMR miroase puterea de departe și se bagă la orice grămadă de acest gen. Minoritățile naționale se supun guvernării cade fiecare dată.

Dar oare ajunge grămăjoara asta de partide pentru a face ceea ce își dorește președintele? Modificarea Constituției și transformarea republicii într-una prezidențială în care să cumuleze toată puterea doar pentru el și camarila lui? Cu siguranță nu! Care e ”arma secretă”?

Pro România lui Victor Ponta e unealta perfectă pentru a perfora stânga din România. PSD a rezistat atacului prezidențial și a anunțat deja că nu se închină. În aceste condiții Pro România a primit promisiunea fermă că va fi primit în arcul guvernamental post-alegeri și sprijin logistic apoi pentru a începe destructurarea PSD.

Surse liberale susțin pentru bugetul.ro că Victor Ponta a făcut potecă în Modrogan 1 (sediul PNL) unde ar fi avut mai multe negocieri de taină cu Ludovic Orban, totul cu știința și aprobarea președintelui Klaus Iohannis care își dorește destructurarea PSD.

Pro România se obligă să culeagă maxim din voturile stângii la alegerile din 6 decembrie în dauna PSD pentru ca apoi să adauge această zestre la larga coaliție guvernamentală care se va constitui după alegeri. Pe termen scurt Pro România se va întări prin atragerea de parlamentari PSD (contra cost sau convinși prin metode persuasive complexe), per termen mediul prin acțiuni de destructurare al PSD și apoi în perspectiva lui 2024 Victor Ponta ar vrea să ”ocupe” de tot PSD printr-o fuziunea forțată cu Pro România și parașutarea lui la Palatul Cotroceni cu sprijinul atent al Sistemului.

Iată așadar explicația atacurilor feroce ale lui Klaus Iohannis la adresa PSD chiar și de Ziua Națională. PSD e singurul care i se mai opune și cum niciodată un om de stânga nu ar vota cu PNL, alternativa găsită e bidonul Pro România, placa turnantă pentru satisfacerea totală a dorinței prezidențiale – Guvernul meu, Constituția mea, Republica mea.

Vezi și

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare