Video. Clotilde Armand, pe vremea când mergea la Antena 3 și se amuza cu Mihai Gâdea

În urmă cu o săptămână, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, susținea că nu se duce la televiziunea „unui turnător dovedit”, făcând aluzie la faptul că Dan Voiculescu, patronul Antena 3, a turnat la Securitate, sub numele de cod „Felix”.

Ei bine, astăzi o să prezint un fragment dintr-un film realizat de Sorina Vasile, pentru Casa Jurnalistului, de la alegerile locale din 2016, când, deși exit-poll-urile o dădeau câștigătoare, Clotilde Armand a pierdut mandatul de primar al Sectorului 1 în fața PSD-istului Dan Tudorache.

La acea vreme, din câte se vede pe filmare, Clotilde Armand nu refuza să meargă la Antena 3, ea fiind invitată, alături de Nicușor Dan, la „Sinteza Zilei”, emsiunea lui Mihai Gâdea.

Ba chiar, Armand se amuza împreună cu Gâdea, iar, la finalul emisiunii, jurnalistul, plin de curtoazie, îi spunea că ar fi votat-o dacă locuia în Sectorul 1.

Mie chiar îmi pare rău că nu sunt în Sectorul 1. V-aș fi votat cu toată inima! Chiar cred că niște oameni ca dumneavoastră, ca Nicușor ar putea să schimbe lucrurile și sper să reușiți”, îi transmitea Mihai Gâdea lui Clotilde Armand, după emisiunea de la Antena 3.

Trebuie amintit faptul că judecătorii de la Curtea de Apel București au decis definitiv, în anul 2013, că Dan Voiculescu a colaborat cu Securitatea. Practic, și în 2016, când Clotilde Armand mergea în studioul Antena 3, Voiculescu era „turnător dovedit” – așa cum îl numește primarului Sectorului 1 acum.

Clotilde Armand: „Nu știu cum să o zic mai elegant dar eu la televiziunea unui turnător dovedit sau la televiziunea unui fugar cu probleme penale n-am să mă duc”

Sunt supărați mai mulți politicieni din PNL și PSD pentru că eu scriu pe Facebook. Nu știu cum să o zic mai elegant dar eu la televiziunea unui turnător dovedit sau la televiziunea unui fugar cu probleme penale n-am să mă duc. Și nici bani nu le dau de la primărie… așa cum obișnuia să o facă fostul edil din PSD.”, a scris, la 27 iulie, pe Facebook, Clotilde Armand.

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare