VIDEO EXCLUSIV Pericol pentru românii care vor să-și plătească taxele și impozitele! Un roi de albine, la intrarea în instituție!

Dezvăluire Bugetul.ro. Pericol pentru locuitorii din Sectorul 2 al Capitalei! Contribuabilii pot fi oricând înțepați de albine. Roiul de albine este instalat în copacul de la intrarea în incinta Direcției Taxe și Impozite Locale Sector 2, din zona Gara de Est. 

De altfel, situația nu pare a fi străină autorităților, copacul fiind marcat de către Poliția Locală, cu mesajul „Atenție, albine! Ocoliți”.

Mai mult, potrivit informațiilor intrate în posesia Bugetul.ro, roiul de albine s-a instalat în acest loc de aproximativ un an, iar „albinele sunt pașnice”. De altfel, după cum se poate și pe filmarea de mai jos, reporterul Bugetul.ro poate confirma că albinele sunt pașnice, el apropiindu-se de roiul instalat într-o scorbură a copacului.

Totuși, Bugetul.ro trage un semnal de alarmă în acest caz și solicită Primăriei Sectorului 2, instituție în subordinea căreia se află Direcția Taxe și Impozite Locale Sector 2, să ia măsuri.

Chiar dacă la prima vedere albinele nu sunt violente, aceste insecte pot fi iritate de orice fel de miros înțepător, astfel că pot deveni agresive în cazul în care simt asta.

Mai mult, ele pot deveni agresive și dacă sunt lovite sau deranjate în vreun fel de vreun trecător.

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare