sursa foto:  gandul.info

Video. ‘Mâna dreaptă’ a primarului USR-PLUS, implicată într-un accident rutier! Fanii USR-PLUS înjură victima

Șeful de campanie al primarului USR-PLUS, Allen Coliban, a fost implicat într-un accident rutier. Pe o stradă din Brașov, Radu Hossu, „Mâna dreaptă” a lui Coliban, a lovit cu mașina un biciclist, în momentul în care a scos autoturismul din parcare.

Momentul a fost făcut public chiar de Hossu, pe pagina de socializare, ca urmăritorii săi să nu afle „din altă parte”.

Deși, conform legii, Radu Hossu este cel vinovat, fanii USR-PLUS îl înjură pe biciclist, că nu a ocolit mașina, când a văzut-o că iese din parcare.

Mai dă-l an p***. Mea da biciclist ca special a întrat an om se vede clar”, spune un următoritor al omului de casă al primarului USR-PLUS din Brașov.

Clasic, biciclistii samuraii soselelor, ii doare pe ei in basca. Omul avea prioritate, doamne fereste sa eviti, ai prioritate -nu mai conteaza nimic ! Biciclistul avea mai mult decat suficient timp sa evite…”, spune altul.

Din pacate se vede cum biciclistul in ultima secunda se arunca inspre masina. Putea sa evite. Cred ca a facut.o ca sa iti dea o lectie. Eu din filmare vad intentia lui de a intra in tine”, a comentat un alt utilizator.

Trebuie precizat că sunt și utilizatori care îl învinovățesc pe Radu Hossu:

„Putem sa discutam 100 de ani, dar tot la concluzia cea mai simpla ajungi: nu te-ai asigurat suficient la ieșirea din parcare și ai lovit biciclistul. Data viitoare, fii mai atent, ieși cu viteză cât mai redusă și folosește și avariile pentru un plus de vizibilitate”; „Ai greșit 100%… putea sa evite? Cu siguranța, dar e greșeala ta, felicitări pt asumare…. O grămada de aici dau in bicicliști. Dacă nu erai tu șoferul, era festival de înjurături la adresa șoferului, orașul mașinilor, etc……Ca deh, asta e calitatea umană, dublu standard 🙂 bine ca e toată lumea bine… despre polițiști? De ani de zile am observat ca s-au schimbat in bine ( cel puțin cei de la rutieră cu care am interacționat eu). Probabil nu toți, dar direcția e buna 🙂 ai grija la cei pe doua roti, mai ales la motocicliști:)))”, „Greseala este a ta. Faptul ca biciclistul putea sa facă sa dreagă, e borș cu fasole. Mulți zic ca biciclistul putea sa tragă stânga. GREȘIT. Din instinct de multe ori și noi șoferii tragem stânga sau dreapta pentru a evita un obstacol din fața noastră și provocam chiar noi un accident în fracțiunea aceea de secunda. Dar daca cu o secunda înaintea impactului paralel cu biciclistul era o alta mașina sau jumătate de metru mai în spate? (cum s-a și întâmplat deja dar 10 secunde după impact). Se putea întâmpla o tragedie pe care biciclistul ar fi provocat-o evitând pe cineva care nu s-a asigurat 100%. E bine ca biciclistul nu a tras stânga e bine ca șoferul a avut reacția de a frana și nu a încurcat frâna cu accelerația și totul e bine când se termina cu bine.”.

Vezi și

Un nou scandal în Poliția Română! În mandatul lui Lucian Bode, polițiștii sunt folosiți pe post de hamali

Vești bune pentru acești români! Vor primi ajutoare în valoare de 2000 de euro

Lovitură devastatoare pentru acești angajați! Posibilitatea de a ieși mai devreme la pensie ar putea fi suspendată

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare