sursa foto:  m.ebihoreanul.ro

VIDEO Momente de groază pentru o vloggeriță! A fost bătută cu o rangă în plină stradă de un consilier local

Au apărut detalii din ancheta vloggeriței bătute crunt în stradă. Agresorul este un fost politician, actualmente consilier local la Primăria din Chiajna. Și nu este primul scandal în care bărbatul a fost implicat. În trecut, Romeo Rasdan a fost filmat în timp ce lovea doi adolescenți.

Potrivit presei, agresorul Biancăi Adam a mai lovit doi tineri în 2017, chiriași ai bărbatului la acea vreme. Aceștia au relatat ulterior că au fost evacuați cu forța, s-au trezit cu lucrurile scoase pe casa scării și când au îndrăznit să ceară garanția de 300 de euro înapoi, individul i-a agresat.

La acea vreme, Romeo Rasdan era membru în ALDE, după ce fusese în PSD. A fost dat afară din partid în urma evenimentului, însă a rămas consilier local până în prezent. Totodată, acesta are și afaceri în Chiajna.

Vloggerița Bianca Adam a povestit pe canalul său de YouTube că, recent, ea și prietenul său au fost agresați de dezvoltatorul imobiliar pentru că o bucată de bordură se spărsese după ce fata parcase mașina la blocul vecin. Incidentul s-ar fi întâmplat în București, în cartierul Militari.

„A sarit la bataie, m-a impins , mi-a smuls telefonul din mână. El, cu telefonul meu a aruncat foarte puternic in Brandy, i-a spart capul. Mă trezesc că iese cu un fier de 2-3 metri, de construcții, că injură si alearga spre mine cu el si mi-l infige in picior cu toata forța lui”, a relatat Bianca Adam.

„Poliția din Chiajna s-au deplasat la fața locului, au preluat persoana vătămată la sediul Poliției Chiajna,  unde aceasta a depus o plângere penală”, a anunțat purtătorul de cuvânt IPJ Ilfov, Anne Ciolcă, conform realitatea.net

Polițiștii din Ilfov fac acum cercetări într-un dosar penal pentru lovire sau alte violențe și distrugere.

Citește și:

Mega-lovitură! Se pregătesc cele mai tari alianțe politice de până acum. Jocul din umbră făcut de partide

Investiție de milioane de euro în România! Frații ‘Dedeman’ nu se opresc

EXCLUSIV Avem dovada. Abuz al Poliției în plină stare de urgență

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare