VIDEO Momente de nebunie! De la extratereștri la USR. Simpatizant al partidului a intrat într-o mânăstire pentru a opri slujba religioasă

Doi simpatizanți ai USR din municipiul Petroșani sunt cercetați de polițiști după ce au dat buzna Mănăstirea Jieț pentru a opri slujba religioasă care a avut loc duminică.  Aceștia fiind evacuați din lăcașul de cult de către enoriași.

Unul dintre cei doi bărbați a postat pe profilul personal de Facebook, întregul scandal pe care l-a provocat. Acesta pe lângă aprecierea paginii de Facebook a USR Hunedoara mai apreciază și o serie de pagini de Facebook ce au o orientare spre crezul în extratereștri și lumea extraterestră a spațiului.

 

Fapta a fost reclamată poliţiştilor din Petrila de către stareţa mănăstirii din Valea Jiului, care a relatat că bărbaţii ar fi avut divergenţe cu călugăriţele de acolo, iar oamenii care se aflau la slujbă au încercat să-i calmeze pe cei doi, cerându-le să facă linişte.

Bărbaţii au adresat însă injurii personalului mănăstirii, fapt care i-a determinat pe enoriaşi să-i scoată cu forţa din spaţiul acesteia.

Astăzi la mănăstirea la mănăstirea Jiet jud Hunedoara

Publicată de Andrei Robert pe Duminică, 24 mai 2020

Enoriaşii care au participat la slujbă nu au putut fi identificaţi, întrucât, până la sosirea echipajului de poliţie, aceştia au plecat de la faţa locului, iar călugării nu le cunoşteau identitatea.

„În cauză se vor efectua cercetări cu privire la comiterea infracţiunii de tulburare a ordinii şi liniştii publice”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara, Bogdan Niţu.

Ulterior, poliţiştii au fost sesizaţi de către medicii de la Spitalul de Urgenţă Petroşani cu privire la faptul că la Unitatea de Primiri Urgenţe s-au prezentat două persoane care au declarat că au fost victime ale unor agresiuni.

 

Cei doi au relatat faptul că ar fi fost agresaţi de către enoriaşii participanţi la slujba de la mănăstirea situată pe raza oraşului Petrila.

 

În acest caz, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, a mai arătat purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Totodată, poliţiştii s-au sesizat din oficiu cu privire la circumstanţele în care a avut loc slujba religioasă, urmând să se stabilească dacă au fost încălcate prevederile legale privind săvârşirea acesteia în perioada instituirii stării de alertă.

Citește și:

Se rupe lanțul de iubire dintre PNL și USR. Guvernul Orban tot mai singur și fără sprijin în Parlament

Scandal de proporții pe piața medicamentelor! Nume grele precum Gigi Becali și Streinu Cercel implicați în importul de medicamente din Rusia

Schimbare radicală! Scandalul termoscanerelor ia o turnură neașteptată

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare