sursa foto:   Guliver/Getty Images

Viktor Orban și-a făcut deja planul în cazul unei victorii a Rusiei în Ucraina! Ministrul slovac de Externe: Ungaria ar fi ridicat deja pretenții teritoriale asupra Slovaciei

Viktor Orban, premierul maghiar, se dovedește a fi un adevărat „Cal Troian în UE”, așa cum l-a poreclit presa internațională.

Ministrul slovac de Externe, Rastislav Káčer, a afirmat că Viktor Orban și-a făcut deja planul dacă Vladimir ar avea succes în Ucraina.

Mai precis, premierul maghiar a ridicat deja pretenții teritoriale asupra Slovaciei.

„Dacă Vladimir Putin ar fi avut succes în Ucraina, Ungaria ar fi ridicat deja pretenții teritoriale asupra Slovaciei”, a declarat ministrul slovac de Externe, Rastislav Káčer, marți, în cadrul unei emisiuni televizate, relatează 24.hu, conform G4Media.

Conform sursei citate, ministrul a răspuns la o întrebare dacă nu crede că politica maghiară ar putea ajunge în zece ani să aibă pretenții teritoriale. Káčer a explicat că aceasta este deja o problemă de actualitate astăzi și de aceea este important pentru Slovacia ca Putin să nu reușească în Ucraina.

Mai mult, ministrul slovac a reacționat la eșarfa „Ungariei Mari” a lui Viktor Orban, afirmând că „are un dosar uriaș al serviciilor secrete în seif” și că a trăit cinci ani în Ungaria și a monitorizat politica de securitate timp de treizeci de ani. În opinia sa, eșarfa lui Orban reflectă probleme strategice grave.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare