sursa foto:  aa.com.tr

Vin vremuri grele pentru politicienii români! Ar exista ‘Lista lui Kovesi’

Fostul premier al Bulgariei, Boiko Borisov, a fost reținut, joi, într-o anchetă coordonată de Parchetul European, în fruntea căruia se află Laura Codruța Kovesi. Ulterior, vineri, Borisov a fost eliberat.

Însă această operațiune, declanșată împotriva fostului premier bulgar, le dă fiori unora dintre politicienii români, iar Cozmin Gușă susține că Laura Codruța Kovesi ar urma să facă ravagii și în țara noastră, având o listă cu capetele care vor cădea.

Să nu vă mirați dacă o să vedeți prin țările astea diverse ținte ale Parchetului European la care nu v-ați fi așteptat, foști sau actuali politicieni pentru că modelul exersat de România în timpul statului paralel, prin executantul Kovesi, acum își va dovedi eficiența pe acest val de război rece, o să vedeți dacă face Kovesi vizită sau nu face și a doua zi le pune cătușe. Va urma perioada de glorie europeană a Laurei Codruța Kovesi, motorizată pe linia lui Soros, e adevărat, și se luptă și cu aceste arme.

Semnalul din Bulgaria este unul clar, urmează și în România, nu am nicio îndoială, se pregătește de ceva vreme chestia asta, dar nu putea să înceapă chiar cu România că România este totuși țara ei de baștină, dădea prost, dar o să upgradeze cu România la un moment dat pe baza unor dosare care sunt sigur că există, dar și a antipatiilor pentru că Laura Codruța Kovesi este o tipă revanșantă și își va folosi această putere dată de conjunctura de război rece pentru ca să exerseze pe câțiva dușmani vechi din România. (…) la fel cum în scandalul Microsoft a ales cu penseta românii implicați și i-au golit pe ăia de la Microsoft, tot la fel o să ia cu penseta, nu o să ia din USR-iștii ei, ci va lua din ceilalți, de pe la PNL, de pe la PSD, de pe la UDMR, nu vă temeți”, a spus Cozmin Gușă, pentru Dc News.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare