sursa foto:  capital.ro

Violeta Alexandru sare în ajutorul pensionarilor: ‘Statul a eșuat atunci când se ocupa de acest lucru’

Deputatul PNL Violeta Alexandru a anunţat prin intermediul Facebook-ului că a iniţiat un proiect de lege ”pentru a veni în sprijinul tuturor pensionarilor care au nevoie de adeverinţe de la societăţile de arhivare/Arhivele Naţionale/câteva case de pensii care mai deţin documente de la întreprinderi desfiinţate”.

Acesta este proiectul pe care îl propun pentru a veni în sprijinul tuturor pensionarilor care au nevoie de adeverințe de la societățile de arhivare/Arhivele Naționale/câteva case de pensii care mai dețin documente de la întreprinderi desființate.
O complexă activitate de documentare și de consultare m-a dus la acest rezultat. Orice opinie e binevenită. Îmi doresc să finalizez aici ca să avansez cu un alt proiect la care lucrez. Nu am obiceiul de a trage de timp la câte sunt de făcut.
Las textul propunerii legislative aici. Mulțumesc mult. Nu mă deranjează nicio critică. Tot muncesc pentru a găsi cea mai bună soluție pentru oameni, respectând și dreptul societăților care au preluat arhivele să își acopere costurile necesare. Statul a eșuat atunci când se ocupa de acest lucru”, a scris Violeta Alexandru pe Facebook.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare