sursa foto:  dcnews.ro

Viorica Dăncilă a vrut să plece de pe corabie! Momentul în care a rămas alături de PSD, deși și-a dorit altcev

Premierul Viorica Dăncilă a dat cărțile pe față! Șefa Guvernului a dezvăluit că a fost un moment când a vrut să părăsească,. fulgerător, corabia, însă a rămas în țară pentru a nu-și afecta colegii.

Luni, Viorica Dăncilă a declarat, în interviul acordat ziarului Adevărul, că ar fi vrut să plece comisar european, dar a rămas în țară ca să nu „zdruncine” încrederea colegilor.

„Din punctul meu de vedere aș fi plecat și atunci aș fi ocupat acest post, dar eu nu pot să îmi las colegii, să le zdruncin încrederea pe care mi-au acordat-o și voi merge alături de echipa mea până la capăt”, a declarat Dăncilă.

Premierul susține că președintele Klaus Iohannis ar fi fost de acord cu cele două propuneri trimise inițial, asta deși, într-o discuție informală cu presă, Iohannis a spus că i-a comunicat premierului că Rovana Plumb și Dan Nica sunt două propuneri „proaste”, care riscă să fie respinse.

„Am discutat cu președintele României prima dată când i-am spus despre cele două nominalizări (n.r. Rovana Plumb și Dan Nica). Acum, am luat în calcul cel de-al doilea nume. Nu mai aveam ce să spun din moment ce președintele și-a dat acordul. Știa despre acest lucru, putea să spună: nu sunt de acord”, a spus Viorica Dăncilă.

Întrebată dacă Președintele i-a comunicat că este de acord cu cele două propuneri, în condițiile în care Klaus Iohannis a susținut că i-a transmis Vioricăi Dăncilă că sunt două propuneri care ar putea fi respinse, Viorica Dăncilă a răspuns: „Președintele m-a întrebat: Credeți că sunt propuneri potrivite? Eu am spus da”.

Vezi și

SURSE Lovitură pentru Guvernul Dăncilă! Schema Kovesi-Iohannis-Birchall

Vești mari! Statul dă bani pentru majorarea salariilor- Cine sunt angajații norocoși

Șoferi, atenție! Ordinul a fost publicat: Din această săptămână, s-a dublat termenul

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare