sursa foto:  vremeanoua.ro

Viorica de la Clejani a mărturisit! Ce spune aceasta despre micul amănunt din viața Margheritei

Viorica de la Clejani a venit cu precizări despre micul animal de companie care era în posesia Margheritei în timpul accidentului când se afla sub influența drogurilor.

Și de parcă un dosar penal pentru substanțe interzise nu ar fi de ajuns, Margherita ar putea să răspundă în fața legii și pentru maimuța cu care s-a tot afișat în spațiul public- un animal exotic care nu poate fi deținut.

Citește și: Reacția Vioricăi de la Clejani după ce Margherita a consumat droguri și a provocat un accident: ‘Fiica mea este vânată de oameni dubioși!’

„Maimuța este a noastră, e a unor prieteni eu sunt iubitoare de animale, cand vin in Romania mi-o dau și mie că am mare grijă de ea, dar nu este usor sa ai grija de o maimujta, ar trebui sa traiasca in libertate”, precizează Viorica de la Clejani.

Dilema familiei de la Clejani privind buna purtare a Margherita va fi rezolvată peste câteva zile, atunci când rezultatul analizelor de sânge luate imediat după accident vor fi gata. Odată cu ele, autoritățile vor ști exact ce substanțe a consumat vedeta. Pana atunci, Viorica de la Clejani isi ineaca amarul in…muzica!, conform stirilekanald.

În cazul în care consumul de droguri va fi confirmat, Margherita de la Clejani riscă o pedeapsă de la 1 la 5 ani de închisoare.

Citește și:

EXCLUSIV Adiere de PSD în echipa Barna! ‘Scheletul’ unuia dintre liderii USR

EXCLUSIV LIDL și Kaufland desființează obligațiile impuse de Nelu Tătaru! MAI contrazice Ministerul Sănătății! Termoscanarea este o recomandare, nu o obligație

Vești mari! Începând cu 31 mai puteți primi bani din partea statului

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare