sursa foto:  vremeanoua.ro

Reacția Vioricăi de la Clejani după ce Margherita a consumat droguri și a provocat un accident: ‘Fiica mea este vânată de oameni dubioși!’

Viorica de la Clejani a încercat să justifice accidentul provocat de Margherita, în timp ce era, se pare, sub influența drogurilor, prin faptul că fiica ei este ‘vânată de oameni dubioși!’. Vinovat de haosul din viața fetei, dar și de speculațiile privind substanțele interzise ar fi chiar iubitul Margheritei, spune Viorica de la Clejani. Misterul se va elucida abia în zilele următoare, când vor fi gata rezultatele analizelor de sânge.

Viorica a încercat să facă lumină în cazul posibilului consum de droguri

Viorica a încercat să facă lumină în cazul posibilului consum de droguri al Margheritei. Artista, dar și soțul ei, susțin că rezultatul testului de droguri, care a arătat prezenta substanțelor interzise în organismul fiicei sale ar fi putut fi influențat de anumite medicamente pe care fiica lor le-a luat de la farmacie.

„Am încredere în Margherita, să lăsăm autoritățile să își facă treaba, iar după aceea, vă dați seama, eu ca părinte trebuie să am grija de ea și să îl aduc pe drumul cel bun pe copil. Știu că bea niște lucruri, uite, eu am fost sunată să fac reclamă, dar nu fac asta pentru toți banii din lume. Ea spunea că a luat niște pastile de la farmacie, păi și eu am luat pastile, vrei să te mint, era să leșin pe jos”, a mai afirmat mama Margheritei de la Clejani.

Desi motivul accidentului provocat la 6 dimineata de Margherita ramane inca un mister, si tatal artistei o sustine pana-n panzele albe.

„Eu știu de la Marguerita, am incredere in ea, nu a consumat droguri, este impotriva drogurilor in totalitate, nu de acun, de mult timp!, completeată Viorica.

Exista, insa, o explicatie pentru ce s-a intamplat

Exista, insa, o explicatie pentru ce s-a intamplat, spune Voorica de la Clejani. Daca initial a refuzat ideea ca fiica ei ar consuma droguri, cateva minute mai tarziu nu a mai bagat mana-n foc. De vina ar fi anturajul periculos pe care l-ar avea Marga.

„Eu o cunsoc pe Margherita, i.am educat, i.am dus la școli, am pus meditatori, imi doresc ca copilașii mei să fie bine, un parinte e implinit cand copilul e bine, intr.o societate frumoasa, atunci pot să mor liniștită. Dacă fata mea murea, erați mulțumiți? Indiferent ce ar face un copil, nu poți să iei toporul să îi dai în cap”, mai spue Viorica de la Clejani.

În mediul public, artista se afișează tot mai des cu iubitul ei cu care familia pare să nu fie deloc de acord.

O influenţă proastă

Viorica de la Clejani spune că tânărul are o influență proastă asupra fiicei sale, astfel că este dispusă să intervină radical în povestea lor de dragoste.

„Probabil că ala a aranjat ceva ca sa fie el in prim plan, nu ati vazut ca si a pus la Instagram, bai, copii mei sunt vânați de fel și fel de oameni. Eu l-am bagat in curte pe baiatul ala, i am dat de mancare, asa sunt eu. Aveți bă grijă de tineretul asta ca sunt terminati, multi parinti nu stiti ce fac copiii voștri”, mai declara Viorica, conform stirilekanald.ro

Și de parcă un dosar penal pentru substanțe interzise nu ar fi de ajuns, Margherita ar putea să răspundă în fața legii și pentru maimuța cu care s-a tot afișat în spațiul public- un animal exotic care nu poate fi deținut.

În cazul în care consumul de droguri va fi confirmat, Margherita de la Clejani riscă o pedeapsă de la 1 la 5 ani de închisoare.

Citește și:

Document. Fluturașul de salariu care provoacă un cutremur între Poliția Locală și Poliția Română

Lovitură zguduitoare! Cum a pierdut CFR o mulțime de bani europeni. DNA intră pe fir. Nume grele din PSD sunt vizate într-un raport

Cozmin Gușă, profeția care ar putea răsturna total scena politică! Candidatură-bombă pentru Marcel Vela

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare