sursa foto:  Facebook

Zi de foc pentru doctorul Răzvan Constantinescu! ‘Voi încerca să-mi dovedesc nevinovăția’

Medicul Răzvan Constantinescu, unul dintre cei care au contestat măsurile luate de autorități pe timp de pandemie, va fi audiat astăzi de Colegiul Medicilor Iași.

El nu este acuzat de malpraxis, ci de delict de opinie.

Mâine la 14.30 voi compărea în fața Colegiului Medicilor Iași pentru a încerca să-mi „dovedesc nevinovăția” (c-așa-i în democrație). Nu sunt acuzat de malpraxis, ci este vorba de delictul de opinie. Nu e o singură speță, ci patru deodată, se vor judeca simultan:

1. Afirmații de natură a aduce prejudicii de imagine corpului medical și care pot trezi (sic!) neîncrederea pacientului față de medici – reclamații (nenominale) și autosesizare a Biroului Executiv al Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România – 23.02.2021. Nu sunt precizate care exact sunt acele afirmații.

2. Interviul acordat de mine domnului Pompiliu Diplan (01.06.2020), considerat „revoltător” în opinia domnului Prof. Dr. Mircea Onofriescu – reclamație a domniei sale în data de 23.06.2020.

3. Afirmația mea „În DSP-uri lucrează cei mai proști dintre medici” – sesizare a CMR Iași către Biroul Executiv al Consiliului Național al Colegiului Medicilor din România – 05.08.2020.

4. Asumarea și semnarea petiției ”Medicii români nu mai tolerează aberațiile Guvernului! Încetați starea de teroare!” – autosesizare CMR Iași – 14.04.2021.”, este mesajul lui Constantinescu.

Vezi și Se confirmă informația publicată de Bugetul.ro! ‘Echipa Barna’ scoate din joc ‘Echipa Cioloș’

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare