10 Motive pentru a investi într-un telefon iPhone 11 în locul variantelor sale Pro

Anul trecut compania Apple a adoptat o strategie de marketing foarte interesantă, lansând pe piață telefoanele iPhone 11, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max, trei terminale cu performanțe foarte asemănătoare. Și cu toate că variantele pro pot satisface cu succes așteptările chiar și celor mai pretențioși utilizatori, nici iPhone 11 standard nu este un terminal de lepădat, iar pentru acest articol ne-am gândit la nu mai puțin de 10 motive pentru care ar trebui să-l iei în considerație primul dacă îți dorești un telefon nou.

De ce să investești într-un iPhone 11, varianta standard?

#1 Toată lumea iubește biscuiții macaron

În comparație cu variantele pro, disponibile într-o gamă sobră și matură de culori, telefoanele iPhone 11 arată ca niște biscuiți macaron apetisanți. De aceea, pentru culorile lor pastelate, ele reprezintă alegerea principală a multor persoane creative, cu un simț estetic deosebit de dezvoltat.

#2 Când vine vorba de personalizare, opțiunile sunt pur și simplu nelimitate

Cu un set de huse iPhone 11, huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max de la Itelmobile, poți face ca oricare din terminalele pe care le alegi să arate exact așa cum îți dorești! Astfel, dacă până s-o îmbraci, carcasa de plastic a telefonului iPhone 11 reprezenta poate un motiv pentru a alege variantele fabricate din materiale premium, cu un set de huse profesionale acest mic inconvenient poate fi dat uitării.

#3 Două camere performante sunt mai mult decât suficiente

iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au în plus față de varianta lor standard o cameră telephoto de 12 MP. Dar chiar și fără aceasta iPhone 11 este un terminal foarte competent la capitolul fotografie, air lentilele sale wide și ultra wide cu care este dotat permit imortalizarea celor mai frumoase și mai clare cadre.

#4 Ergonomia contează dacă telefonul îți este ca și lipit de palmă

Dacă ești tipul de utilizator care nu lasă telefonul din mână decât atunci când doarme, înseamnă că vei considera iPhone 11 un terminal mult mai practic datorită greutății sale reduse.

#5 Te simți bine când călătorești cu puține bagaje

Câteva grame în plus sau în minus nu par să facă o diferență prea mare, dar la drum lung, când oboseala se adună, ca utilizator de iPhone 11 îi ești recunoscător terminalului tău că nu-ți atârnă chiar atât de greu în buzunar.

#6 iPhone 11 se scufundă cu tine la nevoie

Toate cele trei telefoane de ultimă generație de la iPhone sunt foarte rezistente la praf și la apă. Chiar și cu iPhone 11 te poți scufunda la o adâncime de până la 2 metri timp de 30 de minute, iar acest lucru este mai mult decât suficient pentru un scafandru amator.

#7 iPhone 11 are același procesor ca variantele sale pro

Există o mare diferență de preț între cele trei dispozitive Apple lansate anul trecut, dar este clar că ea nu provine de la funcțiile procesorului. Oricare din terminale este dotat cu câte un procesor A13 Bionic, iar calitățile acestuia se observă imediat, de la prima utilizare.

#8 Liquid Retina HD este un display absolut superb

Nu contestăm claritatea display-ului Super Retina XDR de la iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max. Dar trebuie să recunoaștem că nici Liquid Retina HD nu este deloc un display mai puțin merituos deoarece oferă imagini perfect clare și dă dependență la filme și la jocuri.

#9 10 Ore de jocuri și aplicații sunt tot ce-ți poți dori de la un telefon performant

În general, telefoanele high end sunt capabile de foarte multe acțiuni și de aceea consumă și multă energie electrică. Bineînțeles că pentru alimentarea unui ecran atât de luminos și a unui procesor cu atâtea funcții se pot folosi și baterii mai mari astfel încât telefoanele să facă față chiar și câtorva zile de utilizare continuă. Dar ar însemna să se sacrifice ergonomia, iar terminalele mobile să revină la forma pe care o aveau acum 20 de ani. De aceea, în prezent, pentru un terminal atât de performant ca iPhone 11, o durată de viață a bateriei mai mare de 10 ore este absolut impresionantă din toate punctele de vedere.

#10 Niciodată nu-ți strică câțiva bani în plus în buzunar

Spre deosebire de variantele sale pro, iPhone 11 standard costă mai puțin. Iar dacă motivele de mai sus nu te-au convins încă de valoarea alegerii sale, măcar cei câteva sute de euro cu care rămâi în buzunar ar trebui să te pună pe gânduri.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare