sursa foto:  ziuaconstanta.ro

Dezvăluiri șocante! Gașca lui Mazăre vrea iar puterea

În ultima perioadă, s-a putut observa, în mediul online, o activitate intensă a liberalului Ovidiu – Sorin Cupșa, care, în paralel cu linia partidului, încearcă să se impună drept cea mai bună soluție pentru partidul din care face parte, în lupta pentru Primăria Constanța.

Politician abil, Cupșa a simțit un detaliu extrem de important, acela că la acest moment liberalii din Constanța par să nu aibă variante reale de oameni care să se poată bate cu actualul primar, Decebal Făgădău. Așa că, urcat pe un CV impresionant, Cupșa încearcă să se impună cu forcepsul în partid, prezentând deja diverse idei și chiar programe prin care pretinde că va schimba complet fața Constanței.

Am spus-o, în mai multe rânduri, în opinia jurnaliștilor din echipa Constanta.ro, Ovidiu Cupșa nu ar trebui să fie niciodată primarul acestui oraș, motivul principal fiind legăturile periculos de apropiate pe care le-a avut cu Radu Mazăre și gașca lui.

Până în prezent, ne-am fundamentat această opinie pe câteva motive mari și late, precum faptul că Ovidiu Cupșa nu s-a ferit să spună că dorește să fie viceprimarul lui Radu Mazăre, sau faptul că indiferent de guvernarea aflată la putere, Cupșa a fost beneficiarul mai multor funcții importante și bănoase.

Acum, însă, când intenția protagonistului nostru devine din ce în ce mai clară, am considerat necesar să cercetăm amănunțit ”devenirea” lui Ovidiu Cupșa din ultimii 30 de ani iar concluzia e una clară: noul pretendent la funcția de primar este interfața unui grup de interese format din subordonații lui Mazăre și Constantinescu.

Astăzi, la patru ani după ce tripleta toxică Mazăre, Nicușor, Strutinsky, a ieșit din scenă, eșalonul doi al grupării, sprijinit de oameni de afaceri ce nu mai au deocamdată butoane în Primărie, încearcă să dea o adevărată “lovitură de stat” și să preia administrația locală, informează constanta.

 

Vezi și:

Noi execuții făcute de Ludovic Orban și Marcel Vela! Numiri pe bază de familie

Solicitare, în regim de urgență, pentru Marcel Vela! Demers făcut de Dumitru Coarnă, la început de 2020

Guvernul Orban mută în forță! A înființat o instituție pentru a controla piața

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare