sursa foto:  aktual24.ro

A fost scos la iveală! Cine îi plătește pe jurnaliștii RISE Project, cei care îi pregătesc o lovitură devastatoare lui Dragnea

Totul s-a aflat! Jurnaliștii RISE Project au anunțat că au intrat în posesia unor documente ce l-ar putea îngropa pe liderul Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea.

În aceste zile, marea majoritate a românilor se întreabă cine îi plătește pe jurnaliștii care l-ar putea „executa” pe șeful social-democrat.

Bugetul.ro vă dezvăluie astăzi cine le plătește salariul ziariștilor de la RISE Project. Într-un interviu pe care jurnalistul Horia Ghibuțiu l-a realizat în anul 2017, şeful RISE Project, Paul Radu, dezvăluia totul.

Potrivit lui Paul Radu, cea mai mare parte a banilor RISE Project vine de la guvernul elvețian, prin programul de cooperare elvețiano-român. În plus, ei mai primesc sume mai mici din donațiile de la cititori, Google, Open Society și Ambasada Olandei.

„Cea mai mare parte a banilor RISE vine de la guvernul elvețian, prin programul de cooperare elvețiano-român. Avem sume mai mici și de la Google, Open Society și Ambasada Olandei. Iar cei mai valoroși bani sunt cei din donațiile de la cititori. Aceștia ne încurajează să continuăm și ne validează munca”, spunea Radu, pentru horiaghibutiu.ro.

„Dintr-un mix de granturi asigurate de guvernul elvețian, USAID, Ambasada Olandei, Google, Soros și alți oculți. Încercăm să dezvoltăm și câteva campanii de crowdfunding”, dezvăluia și Mihai Munteanu, un alt membru al RISE Project.

Declarațiile acestora au fost confirmate și de Attila Biro, ziarist RISE Project, în cadrul aceluiași interviu. „Avem mai multe granturi de la Ambasada Olandei, guvernul elvețian, la Google sau Open Society”, a declarat, la avea vreme, Biro.

Vezi și Cine e jurnalista costaricană care a anunțat dezastrul pentru Elena Udrea – Mega-investigația în care a fost implicată

Atenție, șoferi! A fost introdus un nou tip de combustibil

Comoara Elenei Udrea! Suma uriașă transformată în aur și argint

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare