sursa foto:  gazetadecluj.ro

A ieșit la iveală! Ce avere are Lia Olguța Vasilescu și unde a lucrat înainte să intre în politică

Detalii mai puțin știute despre Lia Olguța Vasilescu au ieșit la iveală. La începutul lunii noiembrie, partidul lui Dragnea, PSD, a avut o ședință extrem de importantă prin care s-a hotărât remanierea Guvernului. Ulterior, mai mulți miniștrii au plecat s-au au fost mutați la alte ministere.

Este şi cazul Liei Olguţa Vasilescu, care a fost nevoită să plece din fruntea Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale, unde a stat timp de un an.

Conform declaraţiei sale de avere, Lia Olguţa Vasilescu, nu este proprietara niciunui imobil, teren sau maşină. În schimb, fosta primăriţă din Craiova deţine bijuterii în valoare de 10.000 de euro.

În declaraţia de avere a Olguţei Vasilescu se  observă că are trei conturi bancare, cu 6,684 de euro, 142.973 de lei şi  11.364 de lei, informează Capital.ro.

În anul 2017, fostul Ministr al Muncii a avut un venit anual de 144.226 de lei din Ministerul Muncii şi Justiţiei Sociale. Ea a mai primit şi 1.000 de lei pe lună pensie alimentară pentru copilul său, la care s-a adăugat şi alocaţia acestuia de 84 de lei pe lună.

Este bine de ştiut faptul că înainte de a ocupa un scaun în Parlament, Lia Olguţa Vasilescu a fost jurnalistă la cotidianul „ Cuvântul Libertăţii”.

În anul 1997, imediat după absolvirea facultăţii, a fost angajată în presă, iar timp de un an a ocupat funcţia de redactor. Ulterior, a fost promovată şi a fost numită şefa secţiei de investigaţii a publicaţiei, loc pe care l-a ocupat timp de un an.

În anul 1999 a devenit redactorul-şef al cotidianului, însă în 2000 a renunţat la presă pentru un loc în politică.

Citește și:

Lovitură puternică pentru acești români! Taxe și impozite mai mari începând de anul viitor-Vezi dacă ești pe listă

EXCLUSIV Prima reacție a lui Traian Berbeceanu, după ce mașina i-a fost făcută praf în accidentul de azi

ANAF dă alarma! Sunt vizați toți românii – 15 decembrie e termenul-limită

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare