sursa foto:  rtv.net

A rămas fără bani? Oana Zăvoranu șochează! Soluție de criză

Decizie incredibilă a Oanei Zăvoranu! Presa mondenă anunță că vedeta traversează o perioadă mai puțin favorabilă, din punct de vedere financiar.

„Querida” s-a hotărât să își vândă clinica medicală care-i poartă numele. Potrvit unor surse din anturajul vedetei, în ultima perioadă, resursele financiare ale brunetei s-au cam diminuat, iar din acest motiv, „Zăvo” a luat o decizie uluitoare.

După aproximativ un an și jumătate de când și-a deschis cu mare fast o renumită clinică medicală, vedeta se pare că este mai hotărâtă ca niciodată să renunțe la afacerea din domeniul medical ce-i poartă numele. Conform surselor citate mai sus, în urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu a avut o întâlnire cu o persoană care s-a văzut interesată de preluarea clinicii medicale, dar până la acest moment nu se știe dacă tranzacția s-a concretizat. Mai multe surse din anturajul Oanei Zăvoranu ne-au mărturisit faptul că vedeta este dispusă să renunțe la clinica medicală care-i poartă numele pentru suma de 400.000 de euro, scrie Cancan.

Vezi și INTERVIU (II) Ultimul român condamnat la moarte, dezvăluiri năucitoare! Ce s-a întâmplat cu dovezile cu care a fugit din țară – Racolare cu repetiție

INTERVIU (I) Ultimul român condamnat la moarte scoate la suprafață detalii halucinante! Cine a ordonat uciderea sa – Suma primită de Mafie

Vești proaste pentru clienții uneia dintre cele mai mari bănci din România! Vor fi nevoiți să plătească mai mult

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare