sursa foto:  click.ro

Abia acum s-a aflat! De unde are bani iubitul Elenei Udrea – dezvăluiri incendiare despre Adrian Alexandrov

Fosta blondă de la Cotroceni, Elena Udrea, a avut mai multe relaţii tumultuoase. După ce a ieşit din politică, Udrea a şi plecat din ţară, iar condamnarea din Dosarul Gala Bute a prins-o în Costa Rica. Acum este arestată şi ar putea fi adusă în ţară pentru a-şi ispăşi pedeapsa.

De ceva timp, fosta blondă de la Cotroceni are o relaţie cu Adrian Alexandrov, tatăl copilului ei. Alexandrov este agent imobiliar şi intermediază vânzarea caselor aflate în portofoliul Re/Max, multe dintre ele proprietăţi de lux. Acesta îşi face reclamă, cu afişe uriaşe, în Pipera.

Înainte să o cunoască pe Udrea, Adrian Alexandrov, care este mai tânăr cu 12 ani faţă de fostul ministru, a cochetat cu modelingul. A fost manechin pentru case celebre, iar în ultima perioadă a lucrat în Dubai, unde a recomandat-o şi pe Monica Gabor. Apoi, a fost broker imobiliar câţiva ani, dar după ce a cunoscut-o pe fosta blondă de la Cotroceni, a decis să treacă la un alt nivel, la îndemnul logodnicei sale.

Anul trecut şi-a deschis propria companie imobiliară pe care a afiliat-o brandului Re/Max, cel mai mare francizor din lume pe segmentul agenţiilor imobiliare, scrie click.ro.

”Am hotărât să îmi cresc implicarea pe cont propriu în afacerile imobiliare, aşa că am preluat franciza Re/Max, fiind total angajat şi încrezător în acest nou proiect. Piaţa imobiliară românească s-a dezvoltat tot mai puternic de la an la an după criza economică, acum construindu-se foarte mult şi tranzacţionându-se proprietăţi la preţuri foarte mari”, a declarat Alexandrov pentru profit.ro.

Pe site-ul Re/Max România, Alexandrov a reuşit să adune numai proprietăţi de lux. Spre exemplu, vinde o vilă superbă în cartierul Primăverii cu aproape 3,2 milioane de euro, o alta în Floreasca, cu 2,8 milioane de euro.

Tot aici găsim o casă cu şapte camere, situată în Corbeanca, judeţul Ilfov, care se dă cu 1,2 milioane de euro, dar şi o bijuterie de vilă, cu şapte dormitoare, la 1,4 milioane de euro. Proprietatea se întinde pe 1.600 mp de teren şi se află în Otopeni. Totodată, Adrian Alexandrov vinde clădiri de birouri şi oferă spre închiriere numai locaţii pentru oamenii bogaţi. Vile din Corbeanca sau ridicate pe malul Lacului Snagov se închiriază pe Re/Max cu 4.500 de euro pe lună. Iar comisionul perceput de Adrian este pe măsura tarifului.

Pentru ca afacerea să-i meargă ca pe roate, iubitul Elenei Udrea îşi face reclamă la greu. Acum, îl putem vedea pe un ditamai afişul lipit de gardul unei curţi aflate în Pipera, aproape de Zoo Băneasa.

Vezi și Ies la iveală detalii incredibile în plin scandal pe tema Referendumului! Sumele colosale pe care le plătește statul pentru operațiile de schimbare de sex

S-a aflat! Ce avere are Liviu Dragnea

Schimbare fără precedent pentru pensionari-Cum vor primi pensiile din 2019

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare