sursa foto:  aktual24.ro

S-a aflat! Ce avere are Liviu Dragnea

O țară întreagă îl cunoaște de liderul PSD, Liviu Dragnea, dar și multi s-au întrebat care este averea lui și câți bani reușește să încaseze din poziția lui.

Putem observa în declarația de avere a lui Liviu Dragnea că acesta deține un teren intravilant ce are o suprafață de 2913 metri pătrați, un apartament de 80 de metri pătrați și un centru comercial cu o suprafață de 1527 de metri pătraţi, iar toate acestea sunt situate în Turnul Măgurele.

Acesta mai are și o Skoda Superb din anul 2006 şi un BMW X5. Conform documentului completat în luna iunie a acestui an, liderul PSD a primit, în 2017, suma de 161.912 de lei, ca deputat.

Practic, față de penultima declarație de avere, lui Dragnea i s-au dublat veniturile. Potrivit documentului completat în luna iunie din 2017, la vremea aceea, șeful PSD declarase încasări de 76.838 de lei, pentru funcția de deputat.

În declarația lui de avere se mai enumără și deținerea Hotelului Turris ce este situat în Turnul Măgurele cu o valoare de 80.710 euro şi 460.110 lei.

Vezi și

Marea lovitură pe care o plănuiește ANAF! Ce vrea să impoziteze

Carrefour închide încă un supermarket. Ce retailer îi va lua locul

Acuze grave la adresa subordonaților lui Carmen Dan! Cum ar fi influențat votul într-o secție din București

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare