sursa foto:  opiniatimisoarei.ro

Aceste mașini au interzis în centrul Capitalei- Primăria a făcut anunțul

Primăria Sectorului 4 al Capitalei a anunțat, marți, că circulația autovehiculelor cu masa mai mare de 3,5 tone este restricționată, începând de astăzi, în Piața Unirii din centrul Bucureștiului.

Începând de marți, 28 martie 2023, circulația mașinilor cu masa mai mare de 3,5 tone este restricționată în Piața Unirii. Potrivit noului plan de reglementare aprobat, aceste autovehicule nu vor mai avea acces în centrul Capitalei, în perimetrul delimitat de următoarele artere: Bd. Mircea Vodă – Str. Sfânta Vineri – Calea Moșilor – Str. Colței – Str. Doamnei – Calea Victoriei – Bd. Națiunile Unite – Bd. Libertății – Bd. Regina Maria – Str. 11 Iunie – Bd. Mărășești, a transmis instituția.

Totuși, mai spune Primăria Sectorului 4, exceptate de la această restricție sunt mijloacele de transport public aparținând STB și autospecialele de intervenție în situații de urgență.

„Zona este semnalizată cu indicatoare de interzicere. Măsura implementată a primit aviz din partea Comisiei Tehnice de Circulație din cadrul Primăriei Municipiului București și a Brigăzii Rutiere la începutul acestui an și vizează protejarea Planșeului Unirii încadrat, conform celei mai recente expertize tehnice, în starea tehnică IV – nesatisfăcător”, au explicat autoritățile municipale.

De asemenea, o altă decizie vizează circulaţia în Pasajul Unirii din Capitală, pe sensul de mers dinspre Bulevardul Dimitrie Cantemir către Universitate.

Astfel, în noaptea de luni spre marţi şi în cea de marţi spre miercuri, în intervalul orar 23:30 – 5:30, traficul este oprit deoarece constructorii vor conecta scuarul ce se amenajează pe mijlocul Bulevardului Dimitrie Cantemir la o sursă de electricitate din interiorul Pasajului Unirii, de unde, ulterior, vor fi alimentate sistemele (camere video, panouri de informare, senzori etc.) ce urmează să fie montate pe porţile de avertizare şi de gabarit de la intrarea în tunelul rutier.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare