Acuzații grave: ‘A plătit galeria să dea cu petarde’

”E foarte interesant că suntem doar câțiva care apărăm interesul fotbalului la Dinamo. Eu spun de atâta timp că Rednic nu a fost corect, că a făcut tot felul de matrapazlâcuri. A plătit galeria să dea cu petarde, s-au dus pe 300 de euro acasă la Bălănescu. Mi-e scârbă de lașitate și de incompetență”, a spus Dinu, într-o intervenție în exclusivitate, găzduită de emisiunea ”Digi Sport Matinal”.

Fostul mare fotbalist le-a dat o replică și contestatarilor săi din galerie. ”Am un conflict, practic, doar cu o parte din PCH, vreo 6-7 inși, care fac tâlhărille care le-au făcut cu societatea comercială pe moarte a unui amărât de jucător, cu beneficii extraordinare de la deconturi false.

De vină sunt cei care i-au băgat în casă. Sunt 5-6 care conduc vreo 200 de inconștienți care nu au altă treabă de a-și arăta personalitatea, decât de a face scandal, de a se îmbrăca în negru, dorind moartea și de a face tot felul de lucruri care sfidează legea. Tot ce spunem noi se duce în neant”, a mai spus Dinu, la Digi Sport.

Cornel Dinu a recunoscut că a fost printre cei care au salutat revenirea lui Mircea Rednic la Dinamo, anul trecut, dar că a făcut, destul de repede, un pas în spate, după aceea.

”Am avut puține discuții cu Mircea Rednic. Am spus că este antrenor bun și inteligent. Dar și hoții fură, pentru că doar dacă ești inteligent, furi! Ce-a făcut el cu aducerea de jucători și cu transformarea lui Dinamo în Islam-Dinamo!

Eu m-am disociat imediat, pentru că mi-am dat seama despre ce este vorba”, a mai spus Dinu, la Digi Sport

 

Vezi și:SURSE Klaus Iohannis a bătut palma în secret! Lovitură pentru Dan Barna – Mutarea care scoate din joc USR-PLUS-ul

Vești importante despre pensii! Ce puteți face din 2021

EXCLUSIV Înainte de CEx-ul PSD, un greu al partidului merge pe mâna Vioricăi Dăncilă: O văd candidat la prezidențiale

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare