Acuzații grave! Trafic de cocaină cu permisiunea SIE

Acuzații grave la adresa SIE! Conform Cațavencii, Serviciul de Informații Externe, controlează, de câțiva ani, traficul de droguri de mare risc.

Cațavencii a publicat și numele celor implicați

Dragoș Anastasiu  a fost racolat de către Securitate înainte de 1989. A fost lăsat să plece în Germania, imediat după ce a luat examenul de admitere la facultate. În Germania a făcut facultatea de medicină și a și profesat în branșă. Până când țara a cerut mai mult de la el. Țara, după 1989, nu avea nevoie de medici, avea nevoie de altceva. Așa a ajuns domnul Anastasiu coordonator și apoi patron al unei firme care transportă oameni în toată Europa. Cu autocarele.

Iar pe lângă oameni, în spații bine gândite și meșteșugit ascunse, SIE transportă, prin intermediul acoperitului lor, și cocaină. Nu aia care s-a vărsat pe plaja din Sfântu. Cealaltă.

În cele trei puncte de preluare a cocainei din larg, întâmplător sau nu și-au stabilit puncte de lucru diverși acoperiți ai SIE.

În Sfântu Gheorghe, Dragoș Anastasiu a preluat, pe final de 2014-început de 2015, o afacere care producea pierderi de 500.000 de euro pe an. A cumpărat Dolphin Camping și parte din Green Village cu 1.500.000 de euro. Și a preluat complet managementul. Afacerea este, în continuare, pe pierdere. Mai puțin în lunile în care vine cocaina. Prețul detail al unui transport de 3 tone este de aproape un miliard de euro.

Adrian Sârbu și Dan Șucu controlează punctul de preluare de la Perișor. Acum, că Sfântu este mai monitorizat, Perișor rămâne punctul principal de preluare pentru cocaina venită din America de Sud.

Gura Portiței este,după dispariția din peisaj a lui Bittner, un punct controlat de către „un investitor american de origine română“

Trei-patru acoperiți ai SIE controlează principalele puncte de intrare ale cocainei în România. Toți au, acolo, afaceri care pierd bani. Mulți. Dar nu contează. Banii din droguri sunt neimpozabili și, desigur, mai mulți decât pierderile de sute de mii de euro anual.

Marfa este preluată din mare, adusă pe uscat, plimbată pe Dunăre și dusă, finalmente, spre graniță. Fără probleme.

Vezi și:Lovitură dură! Toți românii sunt obligați să plătească această taxă

EXCLUSIV Numire controversată a Guvernului PSD: Tatăl acuzat că a păgubit statul cu miliarde, fiul instalat președinte în CA la Sare!

Nu e o glumă! Sâmbăta ar putea deveni zi lucrătoare – Proiectul de lege care aruncă-n aer Codul Muncii

TAGS

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare