sursa foto:  aktual24.ro

Acuze grave la adresa lui Mălin Bot! „Sandy” Matei lansează bomba! Ce armată ar fi creat jurnalistul

E scandal imens în interiorul mișcării #Rezist! Sandu Matei, protestatarul care a lovit un bătrân, îi aduce acuze grave lui Mălin Bot.

„Sandy” a fost deranjat de un live făcut de jurnalist și a început să dea din casă.

„Malin Bot care este scopul tau de promovezi astfel de minciuni si denigrari in tara ?
Cei care ati fost in PV ati vazut realitatea. Acel microfon este al libertatii si democratiei necenzurate, daca se vorbeste strict despre Statul de Drept.
Maline , ca ti-ai batut joc de toti cei din jurul tau, noi o stim si nu am facut public, dar sa te folosesti de altii sa ne loveasca ca psd-ul si mocirla tv cu minciuni este DEGRADANT chiar si pt un jurnalist….regret ca am fost amicul tau si ma doare sufletul ca ne-ai tradat atat de pervers de dragul imaginii si a banilor….ura mai trece, scarba NU
edit. min 41 din live-ul lui Malin de azi, 23.06”, a scris „Sandy” Matei, pe Facebook.

Postarea lui „Sandy” a fost intens criticată de unii dintre fanii și protestatarii #Rezist, care l-au numit pe Matei „Iuda”.

Ulterior, protestatarul care a lovit un bătrân a început să dea din casă. Sandu Matei a dezvăluit că Mălin Bot a creat în trecut o „armată de postaci”.

„Am sa las doar postarile celor care ne cunosc REAL pe amandoi, restul le voi sterge. Nu accept armata de postaci creata in trecut de malin sa vomite aici….maline te cunosc mai bine decat oricine din strada….hai siktir si nu ma intarata cu mahalagisme tale virtuale prin multiple conturi. Ai prostit destul Romanii…”, a precizat Matei.

Vezi și EXCLUSIV! SURSE! Cine îl păcăleşte pe Gigi Becali cu milioane de euro

Deloc de neglijat! Ce avere are Simina Tănăsescu, consiliera lui Klaus Iohannis obligată să demisioneze

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare