sursa foto:  Facebook

EXCLUSIV! SURSE! Cine îl păcăleşte pe Gigi Becali cu milioane de euro

Chiar dacă a făcut investiții masive în aceasta, formația omului de afaceri Gigi Becali nu a reușit să ia nici în sezonul de-abia încheiat titlul, FCSB terminând a doua, în spatele clujenilor de la CFR.

La un moment dat, latifundiarul din Pipera a răbufnit și s-a plâns de achizițiile pe care le-a făcut de la echipa nașului Gică Gagi și presa din România a lansat bomba conform căreia Becali ar fi fost păcălit de „Rege”.

„Eu am zis că sunt valoroși jucătorii lui Hagi, fiindcă așa i-am cumpărat: trei milioane pe Coman, două milioane pe Nedelcu. L-am auzit pe Gică spunând că Florinel Coman nu este cu nimic mai prejos decât Mbappe, dar plecăm pe contraatac și el le dă mingea adversarilor, să dea ei gol! Am dat cinci milioane pe el și pe Nedelcu și nu văd niciun rezultat!”, a afirmat Becali.

Bugetul.ro a aflat cine îl păcăleşte, de fapt, pe Gigi Becali. Conform surselor noastre, omul de afaceri și-a pierdut încrederea în „camarila” sa.

Astfel, latifundiarul nu mai ascultă de nimeni, face transferurile după cum îl taie capul și pierde sume uriașe pe mâna sa.

„Dai 2 milioane de euro pe Nedelcu, când acolo îi ai pe Pintilii, Filip, Texeira, Ovidiu Popescu, în loc să dai 2 milioane să-l iei pe Răzvan Marin. Se păcălește singur”, ne-au declarat surse apropiate lui Becali.

„Nu ascultă de nimeni. I-am zis de un jucător bunicel de la noi din țară și nu l-a luat, pentru că a zis că sigur am eu ceva interese la acest transfer. Dacă îi zice cineva să facă ceva, face invers, pentru că e paranoic. Zice că vrea lumea să-l păcălească”, au mai spus acestea, pentru Bugetul.ro.

Vezi și EXCLUSIV! Prima reacție a DNA după ce Mihai Gâdea a făcut public faptul că Laura Codruța Kovesi îi cere banii

EXCLUSIV! Gabriela Firea nu se aștepta la asta! Ce fac bucureștenii cu voucherele ei

 

 

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare