sursa foto:  Facebook

Adelin Petrișor, despre ‘decapitarea’ conducerii TVR: Trecutul a fost dubios, însă acum de viitor îmi e teamă. Mai multe numiri politice nu înseamnă reformă

În Guvernul PNL-USR-PLUS-UDMR s-a făcut marea împărțeală a funcțiilor pentru conducerea Televiziunii Române (TVR) şi a Societăţii Române de Radiodifuziune (SRR).

PNL va decide pe cine impune ca director general la TVR, dar şi preşedintele CA de la Radio România. UDMR stabileşte viitorul preşedinte al CA al TVR, în timp ce USR-PLUS îşi va impune omul ca director general la Radio România, conform Adevarul.ro.

În contextul debarcării Doinei Gradea de la șefia TVR, cunoscutul jurnalist de război Adelin Petrișor a reacționat pe pagina de socializare.

Deși spune că a avut contre cu Gradea, Petrișor recunoaște că îi e teamă de viitor. În plus, spune el, „mai multe numiri politice nu înseamnă reformă”.

„Un coleg din TVR m-a întrebat pe un ton superior de ce nu scriu nimic despre debarcarea Doinei Gradea. I-am explicat că am avut contre publice cu președintele Televiziunii atunci când avea pâinea și cuțitul, când era la putere.

Noi la Buzău învățăm să oferim locul în autobuz gravidelor și vârstnicilor și să nu ne “luptăm” cu șefii aflați deja pe făraș. Și da, trecutul a fost dubios, însă acum de viitor îmi e teamă. Mai multe numiri politice nu înseamnă reformă…”, este mesajul lui Adelin Petrișor.

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare