sursa foto:  jurnalistii.ro

Afirmații făcute de avocatul Lucian Bolcaș! ‘Această politică de distrugere, în primul rând a capitalurilor românești, practicată de Laura Codruța Kovesi’

Avocatul Lucian Bolcaș afirmă că președintele Klaus Iohannis și-a dat astăzi girul pe politica de distrugere practicată de Laura Codruța Kovesi. 

”Sigur că este vorba despre concretizarea unui troc politic care s-a făcut pe planul UE, echilibrându-se influența pe care vrea s-o aibă Emmanuel Macron în raport cu Angela Merkel. S-ar părea că multe lucruri s-au realizat pe baza acestor compromisuri. Faptul că președintele Iohannis a insistat în această direcție, împotriva voinței generale a electoratului român, nu cred că o să-i aducă prea multe beneficii, dar se dovedește, încă o dată, că această politică penală care a constat în abuzuri, în nelegalități, în oameni trimiși în judecată, fără să fie vinovați, lucru dovedit prin deciziile de achitare, această politică de distrugere, în primul rând a capitalurilor românești, practicată de Laura Codruța Kovesi, are girul tocmai al președintelui României. 

Îmi pare foarte rău că în examinările preliminare care au existat, doamna Laura Codruța Kovesi, în prima examinare privind, în principal, abilitățile profesionale, a suferit o înfrângere groaznică din partea candidatului Franței, care s-a dovedit mult mai bine pregătit decât ea, dovadă și CV-ul impresionant pe care-l are în raport cu teza de doctorat atât de discutată a doamnei Kovesi și care s-a dovedit mult mai capabil pe plan profesional, și acum este nevoit, din cauza jocurilor politice, să abandoneze” a spus avocatul Ludovic Bolcaș, pentru DCNews, după ce președintele Klaus Iohannis a anunțat că, în urma convorbirii telefonice cu Emmanuel Macron, Franța își retrage candidatul pentru șefia EPPO și o susține pe Laura Codruța Kovesi.

Vezi și

EXCLUSIV După ce s-a înfruptat din banul public, afacerile lui Dan Barna s-au prăbușit!

S-a aflat! Ce avere are purtătorul de cuvânt al Casei Naționale de Asigurări

Carmen Dan a dat un ultim ordin! Se scot femeile din Poliție

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare