sursa foto:  ziuadeconstanta.ro

Am AFLAT! Ce SALARIU ar putea avea Gică Popescu, în calitate de consilier al premierului Tudose

Premierul Mihai Tudose a anunțat, miercuri, că are un nou consilier în persoana fostului component al „Generației de Aur” a României, Gheorghe Popescu.

„Baciul” va fi consilier pe probleme de relație cu UEFA și organizarea Campionatului European de Fotbal din 2020.

„Am găsit nişte oameni extraordinari care se pricepeau să facă o bancă, o autostradă. Domnul Ciolacu a zis să luăm pe cineva care a făcut fotbal. Pe cineva care ştie unde e UEFA. S-a discutat cu soluţia respectivă, în decembrie. Care a vrut să vadă dosarul, să ştie în ce se bagă. Azi a zis da. De azi am un consilier nou, îl cheamă Gică Popescu”, a declarat premierul Tudose, conform Știripesurse.ro.

Bugetul.ro a aflat ce salariu ar putea avea Gică Popescu. Potrit informaţiilor postate, în luna octombrie a anului 2017, pe site-ul oficial al Secretariatului General al Guvernului, un consilier încasa, la acea vreme, un salariu net cuprins între 3.888 și 9.204 lei.

Secretariatul General al Guvernului ne-a confirmat că și consilieriii personali (n.r. – cum este Gică Popescu) sunt remunerați în conformitate cu grila de salarizare existentă pe site-ul oficial.

Vezi și CNAS vine cu schimbări importante! Cine va prescrie medicamentele compensate

Încă un divorț între vedete TV! Care a fost motivul de data aceasta

Interesant! Ce avere are, de fapt, omul pe care Carmen Dan îl vrea OUT de la șefia Poliției Române

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.