sursa foto:  ziarulincomod

Interesant! Ce avere are, de fapt, omul pe care Carmen Dan îl vrea OUT de la șefia Poliției Române

Soarta șefului Poliției Române, Bogdan Despescu, se hotărăște astăzi. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a decis să-l înlocuiască pe Bogdan Despescu, în urma scandalului polițistului-pedofil. Potrivit legislației în vigoare, Despescu nu poate fi demis fără semnătura premierului Mihai Tudose.

Bugetul.ro vă prezintă averea lui Bogdan Despescu. Potrivit ultimei declarații de avere, analizată de Bugetul.ro, actualul șef al Poliției Române deține un apartament și o casă de locuit, împreună cu soția, în localitatea Nehoiu, din județul Buzău.

Tot în Nehoiu, soții Despescu au și două terenuri intravilane. Mai mult, soția sa, care lucrează în cadrul IPJ Buzău, a moștenit un teren agricol, de peste 8.000 de metri pătrați, și unul forestier, de circa 13.000 de metri pătrați, ambele fiind situate în localitatea Siriu, județul Buzău.

Bogdan Despescu este proprietarul și al unui autoturism Volkswagen Passat, fabricat în 2001. Familia Despescu are și șase conturi bancare, în care se regăsesc, în total, peste 380.000 de lei și 22.000 de euro.

În anul 2017, Despescu a luat cu împrumut 15.000 de lei de la CAR „Poliția Buzoianu”, sumă pe care trebuie să o returneze până în 2019.

În 2016, potrivit documentului verificat de Bugetul.ro, șeful Poliției Române a avut un venit anual de 158.370 de lei. Mai precis, el a încasat un salariu de peste 13.000 de lei pe lună. Tot atunci, soția sa, Despescu Mihaela, a avut un salariu anual de 37.251 de lei, circa 3.000 de lei pe lună.

Bogdan Despescu este membru în CAR „Poliția Buzoiană”, în Corpul Național al Polițiștilor și în Asociația Națională a Polițiștilor – regiunea București, potrivit declarației de interese.

Vezi și Informații interesante! În ce este membru omul pe care Carmen Dan îl vrea șef la Poliția Română – cât de bogat e Alexandru Cătălin Ioniță

SURPRIZĂ! Cine este șeful din MAI care îl avea ca șofer pe polițistul acuzat de pedofilie și ce avere considerabilă are

Din datorie în datorie! Amănunte NEȘTIUTE referitoare la polițistul acuzat de pedofilie

A fost prins! Ce avere are pedofilul din Drumul Taberei și unde lucra acesta

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.