sursa foto:  mai-dga.ro

Informații interesante! În ce este membru omul pe care Carmen Dan îl vrea șef la Poliția Română – cât de bogat e Alexandru Cătălin Ioniță

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a decis să-l schimbe pe Bogdan Despescu de la șefia Poliției Române, el fiind nemulțumit de modul în care s-au comportat oamenii legii în scandalul ce l-a avut ca actor principal pe polițistul acuzat de pedofilie, Eugen Stan.

La cârma Poliției Române, șefa MAI vrea să-l înscăuneze pe Alexandru Cătălin Ioniță și urmează să-i facă o propunere premierului Mihai Tudose în acest sens, informează Știripesurse.ro.

În vârstă de 41 de ani, Ioniță este, la ora actuală, șeful Direcției Generale Anticorupție (DGA) din Ministerul de Interne.

Potrivit ultimei declarații de avere, ce a fost analizată de Bugetul.ro, Alexandru Ioniță este proprietarul a două case de locuit, dobândite prin CVC, și al unui apartament moștenit. Cele trei imobile, situate în București, sunt deținute împreună cu soția.

Soții Ioniță mai dețin și o cotă-parte de 50% din două terenuri, unul intravilan, localizat în București, și altul agricol, aflat în Ilfov.

Soția, angajată în cadrul STS

Alexandru Cătălin Ioniță are și două autoturisme: un Matiz și o Skoda, ambele fabricate în 2013. De asemenea, în bancă, are peste 400.000 de lei.

În anul 2016, Ioniță a încasat un salariu anual de 145.961 lei. Totodată, soția sa, care este angajată în cadrul Serviciului de Telecomunicații Speciale, a avut un venit anual de 32.913 lei.

Prin închirierea unei case, soții Ioniță au mai obținut, în 2016, 201.960 de lei. Potrivit documentului consultat de Bugetul.ro, propunerea ministrului Carmen Dan, la șefia Poliției Române, este și membru în comitetul de supraveghere al Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc. De aici, el a primit, în 2016, 24.600 de lei.

Vezi și SURPRIZĂ! Cine este șeful din MAI care îl avea ca șofer pe polițistul acuzat de pedofilie și ce avere considerabilă are

EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.