sursa foto:  antena3.ro

SURPRIZĂ! Cine este șeful din MAI care îl avea ca șofer pe polițistul acuzat de pedofilie și ce avere considerabilă are

După trei zile de căutări, oamenii legii l-au prins pe suspectul de pedofilie, care a îngrozit Bucureștiul. El se numește Eugen Stan și este polițist în cadrul Brigăzii Rutiere.

Acesta a intrat în Sistem în 1990. El a lucrat, pe rând, ca agent de Poliție Comunitară, apoi ca jandarm, iar, din anul 2010, este polițist rutier.

În cadrul Brigăzii Rutiere, Stan câștigă 3.500 de lei pe lună. Potrivit Adevărul, până să fie reținut, Eugen Stan era şoferul comisarului Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră, din cadrul BPR.

Patru case și patru terenuri

Bugetul.ro vă dezvăluie, marți, ce avere are omul care l-a ținut în brațe pe polițistul acuzat de pedofilie. Potrivit declarației de avere, Rene Vornicu deține, împreună cu soția sa, două apartamente, achiziționate prin contract de vânzare-cumpărare,  două case de locuit, dobândite prin moștenire, și un teren intravilan.

De asemenea, pe numele său, șeful lui Eugen Stan mai are trei terenuri, dintre care două agricole și unul intravilan. În proprietate, Vornicu are și o mașină marca Volkswagen.

Rene Emanuel Vornicu are și datorii. El trebuie să plătească o ipotecă de 50.000 de euro, până în anul 2027. Conform documentului verificat de Bugetul.ro, în 2016, Emanuel Vornicu a avut un salariu anual de 90.000 de lei, circa 7.500 de lei pe lună.

Soția sa a încasat 60.000 de lei, sumă ce reprezintă salariul anual al acesteia, și 6.000 de euro, bani provenți din chirii. În plus, Emanuel Vornicu a obținut și 4.000 de lei, din activități agricole.

Potrivit declarației de interese, șeful polițistului acuzat de pedofilie este membru al Sindicatului Național al Polițiștilor și Personalului Contractual (SNPPC), în fruntea căruia se află Dumitru Coarnă.

Vezi și Din datorie în datorie! Amănunte NEȘTIUTE referitoare la polițistul acuzat de pedofilie

A fost prins! Ce avere are pedofilul din Drumul Taberei și unde lucra acesta

EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.