sursa foto:  digi24,.ro

Din datorie în datorie! Amănunte NEȘTIUTE referitoare la polițistul acuzat de pedofilie

Polițistul suspectat de pedofilie a fost reținut luni, el fiind acuzat că, vineri, a molestat doi copii în liftul unui bloc din Capitală. 

După trei zile de căutări, oamenii legii l-au capturat pe Eugen Stan, un bărbat în vârstă 45 de ani, suspectat de pedofilie. Acesta lucrează chiar în cadrul Poliției Române, la Brigada Rutieră, iar colegii săi au contribuit din plin la prinderea sa.

Stan este din 1990 în sistem, el fiind și jandarm. În 2010, acesta a ajuns la Brigada Rutieră. În fața anchetatorilor, bărbatul și-ar fi recunoscut faptele. În 2017, Eugen Stan ar fi încercat să violeze o femeie. De asemenea, în 2012, el ar fi abuzat sexual o fetiță, în același Sector 6 al Capitalei.

Bugetul.ro vă prezintă noi informații despre Eugen Stan. Potrivit declarațiilor de avere completate de acesta, polițistul rutier a dus-o din datorii în datorii.

Astfel, în anul 2008, înainte de a ajunge la Brigada Rutieră, Stan obținea două credite: unul de la BRD, în valoare de 10.000 de euro, și altul de la BCR, de 8.000 de euro. Ambele au fost scadente în 2018, conform declarației de avere din anul 2012, verificate de Bugetul.ro.

Vezi și A fost prins! Ce avere are pedofilul din Drumul Taberei și unde lucra acesta

În documentul completat în anul 2016, suspectul de pedofilie a specificat că are un nou credit, pe care l-a accesat de la Garanti Bank, în 2013. De altfel, această mențiune apare și în declarația de avere completată în 2014. Valoarea creditului a fost de 10.000 de euro, el fiind scadent în 2018.

Potrivit ultimului documentat completat de polițistul acuzat de pedofilie, verificat de Bugetul.ro, acesta a accesat alte două credite în anul 2017. În ambele cazuri, creditorul a fost BCR. La acea vreme, Stan a luat 28.000 de euro, pe care trebuie să-i returneze până în anul 2037, și 5.000 de euro, bani ce trebuie înapoiați până în 2022. Tot în anul 2017, ei și-a luat un imobil de 60 mp, prin credit ipotecar.

Vezi și EXCLUSIV! Liviu Dragnea, TRĂDAT de un lider important! Cere primarilor vot de susținere pentru Tudose președinte de partid

 

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similareNu uitaţi să daţi „Like”. În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.