sursa foto:  ziarul national

Aflaţi în arest la domiciliu în vila lor de lux, frații Tate trebuie să respecte anumite reguli. Printre acestea, să nu i-a legătura cu ceilalți martori sau inculpați din dosar

Printre obligațiile transmise se află obligația de a nu părăsi domiciliul fără încuviințare organelor judiciare, de a nu lua legătura cu ceilalți martori sau inculpați din dosar, a transmis sâmbătă avocatul fraților Tate, care sunt arestați la domiciliu în vila lor de lux din Voluntari.

 

 

Andrew şi Tristan Tate au fost eliberaţi vineri seara din arest. Ei au fost reținuți din decembrie 2022 și sunt cercetați pentru acuzații de viol, trafic de persoane și formarea unui grup de crimă organizată.

Amândoi au negat că au comis vreo infracțiune.

Acum, ei sunt în arest la domiciliu, unde au de respectat mai multe reguli.

Din celulă, direct pe Twitter! Influencerul Andrew Tate: De anul trecut am fost închis 24 de ore din 24

„Printre obligațiile transmise se află obligația de a nu părăsi domiciliul fără încuviințare organelor judiciare, de a nu lua legătura cu ceilalți martori sau inculpați din dosar. Cam acestea sunt obligațiile stabilite în sarcina lor.

Organele de cercetare penală își vor continua cercetările cum este firesc, urmând ca la momentul la care procurorul suveran în urmărirea penală va aprecia că este momentul să emită rechizitoriul cu dispoziția de trimitere în judecată, să o facă”, a explicat Eugen Vidineac, avocatul fraţilor Tate, sâmbătă, în direct la Antena 3 CNN.

Hotărârea Curții de Apel București a înlocuit, vineri, arestul preventiv cu arestul la domiciliu, care urma să se încheie pe 29 aprilie. Astfel, frații Andrew și Tristan Tate au fost plasați în arest la domiciliu, iar cele două asociate, Georgiana Naghel și Luana Radu, au fost, de asemenea, eliberate.

Frații Andrew și Tristan Tate au scăpat de arestul preventiv! Instanța a decis ca aceștia să fie plasați în arest la domiciliu

Cei patru sunt obligați să rămână la domiciliu, cu excepția cazului în care au permisiunea judiciară de a pleca.

De la începutul investigațiilor, în aprilie 2022, șase femei au fost identificate de procurori ca fiind victime. Cu toate acestea, încă nu au fost formulate acuzații împotriva fraților Tate sau a celor două asociate româce care au fost arestate alături de ei.

În 2016, Andrew Tate, un fost kickboxer britanic-american, a fost eliminat din emisiunea britanică Big Brother din cauza unei înregistrări video care părea să-l arate atacând o femeie. El a continuat să câștige notorietate online, fiind interzis pe Twitter pentru că a spus că femeile ar trebui să „poarte responsabilitatea” pentru că au fost agresate sexual. De atunci, a fost repus în drepturi, potrivit Mediafax.

În ciuda interdicțiilor din rețelele de socializare, el a câștigat popularitate, în special în rândul bărbaților tineri, prin promovarea a ceea ce el a prezentat ca fiind un stil de viață hipermasculin și ultra-luxos, scrie antena3.ro

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare