Alertă dată de Poliția Română! Este căutat un violator condamnat la 10 ani de închisoare

Poliția Română face apel la populație! IGPR-ul cere ajutorul oamenilor pentru a-l prinde pe Ioan Grad, un bărbat de 56 de ani, condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

L-AȚI VĂZUT SAU AVEȚI DATE DESPRE EL?
Acest bărbat este condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal, ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.
Acesta, împreună cu alte 18 persoane urmărite de alte state europene, sunt în atenția polițiștilor, fiind parte a unei campanii de creștere a gradului de informare publică, în scopul prinderii persoanelor căutate pentru săvârșirea de infracțiuni de natură sexuală.
Toate persoanele urmărite în cadrul campaniei pot fi găsite pe www.eumostwanted.eu, tot aici putând fi transmise informații despre acestea și în mod anonim.
În urma campaniilor desfășurate anterior, la nivel european, pentru depistarea urmăriților most wanted, au fost depistate 91 de persoane căutate de diferite state.
#PolițiaRomână #Europol #MostWanted”, informează Poliția Română, pe Facebook.

Comunicatul dat de IGPR

„Poliția Română, alături de agențiile de aplicare a legii din alte 18 state europene și Europol, lansează la o campanie de creștere a gradului de informare publică, în scopul prinderii persoanelor căutate pentru săvârșirea de infracțiuni de natură sexuală.

Unele dintre cele mai periculoase persoane din toată Europa, căutate pentru săvârșirea de infracțiuni de natură sexuală, sunt în atenția polițiștilor.

Pentru a aduce agresorii sexuali în atenția publicului, a fost lansată o campanie de informare, în 19 state europene, prin care oamenilor li se cere sprijinul în scopul depistării unora dintre cele mai periculoase persoane, căutate pentru săvârșirea de infracțiuni de natură sexuală.

Agențiile de aplicare a legii din Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Danemarca, Finlanda, Franța, Germania, Italia, Letonia, Lituania, Luxemburg, Malta, Olanda, Polonia, România, Spania, Suedia și Regatul Unit al Marii Britanii și-au unit forțele în acest demers.

19 persoane urmărite, câte una din fiecare stat, suspectate de comiterea unor infracțiuni de natură sexuală sau condamnate pentru astfel de fapte, au fost alese să apară, timp de mai multe săptămâni, pe site-ul european al urmăriților most wanted – www.eumostwanted.eu.

Pe durata campaniei, agențiile de aplicare a legii din statele participante vor mediatiza imaginile persoanelor căutate în mediul on-line, inclusiv pe social-media, astfel încât site-ul www.eumostwanted.eu să devină cât mai cunoscut.

Nu este timp de pierdut, ajutați-ne să prindem aceste persoane urmărite!

Dacă recunoașteți vreuna dintre persoanele căutate sau aveți date despre ea și le furnizați poliției, veți contribui la o Europă mai sigură. Informațiile pot fi transmise și în mod anonim, prin intermediul site-ului www.eumostwanted.eu, iar Europol le va pune la dispoziția autorităților din țările respective.

În urma campaniilor desfășurate anterior, informațiile primite de la cetățeni au fost extrem de valoroase: de la lansarea, în anul 2016, a proiectului www.eumostwanted.eu, 91 de persoane urmărite de diferite state, care apăreau pe site, au fost arestate.

Persoana urmărită de Poliția Română, în această campanie, este Ioan Grad, de 56 de ani, din Vișeu de Sus, Maramureș.

Bărbatul a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru viol, lipsire de libertate în mod ilegal și ultraj contra bunelor moravuri și tulburarea liniștii publice.

Semnalmente: înălțime – 1,90 metri, greutate – 130 de kilograme, robust, ochi albaștri, păr șaten, chelie frontală.”.

Vezi și

SURSE Guvernul Orban ar pregăti o execuție!

Vești bune! Se dau bani pentru o nouă categorie de români

Întârzierea Guvernului, pe timp de criză, îi costă pe români! Băncile au început să pună popriri pe conturi, în plină pandemie

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare