Alianță neașteptată! Fiica lui Vadim Tudor intră în cursa electorală alături de AUR

Fiica lui Vadim Tudor intră în cursa electorală. Lidia Tudor a făcut anunţul după parastasul de opt ani al tatălui ei şi a anunţat o alianţă cu AUR, partidul condus de George Simion.

„Tatăl meu ar fi vrut să îi continui crezul politic, asta cu siguranță, și să-i duc mai departe moștenirea morală pe care ne-a lăsat-o tuturor. Am luat destul de târziu această decizie, la opt ani după ce tata a plecat dintre noi. Dar mi-am adus aminte chiar astăzi niște versuri pe care el le-a scris cu puțin timp înainte să moară, în care se întreba ce-i de făcut. Mai avem vreo speranţă”, a spus Lidia Tudor la Antena 3.

„Din păcate, el nu a apucat să îndrezărească această speranță, pentru că a plecat mult prea devreme, mult prea obosit și mult prea sătul de tot ceea ce se întâmpla în politica românească”,  a mai spus fiica lui Corneliu Vadim Tudor, care a menţionat că este convinsă că decizia de a se alia politic cu AUR este ghidată şi insuflată de tatăl său: „Așa cum am spus, toate deciziile pe care le-am luat de când el a plecat au fost ghidate de el printr-un fir nevăzut. Și sunt convinsă că și această decizie este de asemenea ghidată sau insuflată de el”.

George Simion a declarat că moştenirea politică lăsată de Corneliu Vadim Tudor trebuie continuată. „Suntem tineri, vrem să ne construim un viitor și cred că moștenirea lui Vadim Tudor trebuie continuată. De-abia acum ne dăm seama că tot ce afirma era adevărat, şi am fost, aşa cum a spus, vânduţi. Fac echipă și cu Lidia Vadim Tudor, și cu moștenirea pe care ne-a lăsat-o Corneliu Vadim Tudor și cu toți cei din generația noastră care au aceleași crezuri”, a spus liderul AUR.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare