sursa foto:  digi24.ro

Alina Gorghiu, despre moțiunea împotriva Guvernului Cîțu: ‘Este un demers pe care nici măcar toți colegii din PSD nu îl vor susține’

Senatorul PNL Alina Gorghiu, afirmă că demersul social democraților nu are nici o șansă să treacă și respinge categoric ideea ca unii membrii liberali să voteze împotriva PNL.

„Face parte din strategia domnului Ciolacu ” Fă-te că muncești ”. Eu nu cred că toți colegii lor se vor prezența în 30 iunie. Acest demers are șanse zero în acest moment”.

„Din punctul meu de vedere această moțiune se bazează pe un fake news îngrozitor și acela că PNRR a fost respins de Comisia Europeană, auzim acest text pe buzele domului Ciolacu și ulterior rostogolit de toți colegii din PSD,(…), dar realitatea este altă, dorește de defapt să constate o stare de fapt și anume formalizarea unei alianțe mai mult sau mai puțin cu AUR”, susține senatorul liberal.

„Mie aici mi se pare pericolul real pe care nu îl realizează colegii din PSD”.

„Cred că este un act care nu va produce nici un fel de consecință la adresa guvernului. Este un demers pe care nici măcar toți colegii din PSD nu îl vor susține din pricina datei pe care au ales-o, aproape în vacanță parlamentară”.

„Moțiunea de cenzură nu are nici o șansă de succes. Diferența de voturi este considerabilă între noi și opoziție PSD, AUR”.

„Exclud ferm că cineva din PNL să voteze împotrtiva PNL la moțiune”.

Gorghiu răspunde afirmațiilor lui Vasile Dîncu care declară că premierul Cîțu, favorizează prin PNRR proiecte de dezvoltare în zonele conduse de liberali și spune că proiectele introduse în PNRR sunt discutate inclusiv cu cei de la PSD.

„În acest proiect nu există nici o zona a țării dezavantajată. Sunt proiecte introduse în PNRR ca urmare a dezbaterii cu șefi de consilii județele, inclusiv cu cei de la PSD. Neg vehement că ar fi favorizate anumite zone în detrimentul altora. Este o teorie falsă”, declară Gorghiu, luni seară la Digi24, informează gândul.ro

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare