sursa foto:  impact.ro

Am putea asista la o lovitură fără precedent pentru firmele austriece din România! Rareș Bogdan: Companiile de stat să-și închidă conturile la Raiffeisen și BCR

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a îndemnat, joi, după votul negativ dat de Austria în privința aderării României la Schengen, ca firmele de stat să-și închidă conturile la băncile austriece.

Este vorba despre Raiffeisen Bank și Erste-BCR.

Vezi și Un fermier dă startul la o campanie-manifest! Închide toate conturile la BCR și Raiffeisen și nu mai lucrează cu OMV Petrom și Mol

Rareș Bogdan a ținut să laude Germania, Franța și Luxemburg, pentru modul în care au susținut aderarea României.

Astăzi împotriva intereselor României și a românilor a fost Austria. Companiile de stat din România care în momentul acesta au carduri bancare prin care rulează zeci, sute de milioane de euro lunar prin Raiffeisen și Erste, sunt obligate de către fiecare român în parte să-și închidă de la Raiffeisen și de la Erste”, a afirmat acesta, conform Antena 3.

Totodată, Rareș Bogdan a spus că Germania a fost avocatul României joi. Totodată Luxemburg și Franța au susținut cu vehemență aderarea României la spațiul Schengen.

„Cele trei țări s-au comportat admirabil față de România”, a afirmat politicianul.

URMARESTE-NE

SHARE

COMENTEAZĂ

articole similare